Click here to view this email in your browser
  
Hej,
 
Hoppas ni haft en skön sommar hittills. Butiken är nu öppen igen efter två veckors semester. Våra öppettider är vardagar kl 11-18, lördagar kl 11-15, varmt välkomna!
 
Jag har bland annat hunnit med att sticka en del, färgat garn och sockblanks och varit på stickkurs och festival i Jyväskylä. 
 
 
Zauberball Cotton
Nyhet! Zauberball Cotton är 100% ekologisk bomull med långa partier av varje färg. Ett nystan är 100 g och 420 m och kostar 130 kr. Många har efterfrågat bomullsgarn som skiftar färg på detta sätt, och det är så roligt att nu kunna erbjuda ett sådant garn som dessutom är ekologiskt och GOTS-certifierat! Garnet passar till mycket, sjalar, babyplagg eller varför inte en skön sommartop?
 
 
Nya färger i härliga 6 karat
Vi har fått in några nya jättesnygga nyanser i 6 Karat från Shoppel wolle. Fantastiskt vackert garn i merinoull och silke som passar perfekt till sjal eller somrig top. Den blå längst ner på vänstra bilden och den "rosabeiigekorall" näst överst på samma bild är nya, men även de gamla färgerna är ju fina. En härva är 100 g och 600 m och kostar 210 kr. Av en härva kan man till exempel sticka vår fina sjal Strandängar.
 
 
 
Tant Ulltuss sockbok
Nu har vi Tant Ulltuss underbara sockbok i lager igen, både på svenska och engelska! Priset är 329 kr för massor av härlig stickinspiration!
 
 
Mycket garnglädje!
 
önskar Karin 
 
 
 
Litet nystan
- butiken med inspirerande garner i naturmaterial

S:t Paulsgatan 20, 118 48 Stockholm
tel 08-643 34 60
info@litetnystan.se 

www.litetnystan.se
www.facebook.com/litetnystanAB
Instagram: @litetnystan
 
Öppettider:
vardagar kl 11-18
lördagar kl 11-15
 
Skicka gärna nyhetsbrevet vidare till dina garnintresserade vänner!