Bezoek onze website »
 
Februari 2016

SharePoint Urenregistratie

De SharePoint urenregistratie module van Be-Sync heeft inmiddels vele functies die het registreren van uren voor gebruikers makkelijker, sneller en overal toegankelijk maken.

Naast het makkelijk kunnen invoeren, kopiëren van uren is het goedkeuren hiervan op verschillende niveaus (via workflows) een standaard functionaliteit. Praktische voorbeelden zijn onder andere het invoeren van uren voor anderen waarbij de manager uiteindelijk de uren moet goedkeuren.
 
Een paar andere functionaliteiten zijn bijvoorbeeld het kunnen toevoegen van commentaren bij gemaakte uren, het kunnen werken met verschillende projecten eventueel onderverdeeld in projectonderdelen en verschillende rollen en het kopiëren van eerder verwerkte weken.

Na het verwerken van de uren door de gebruiker worden deze aangeboden aan de goedkeurder(s) die de uren kunnen goed- of afkeuren met het eventueel benodigde commentaar. Na het afkeuren van ingediende uren krijgt de opsteller weer de mogelijkheid voor het indienen van zijn / haar uren.
 
Het spreekt voor zich dat de gegevens uit de SharePoint urenregistratie module ook kunnen worden doorgezet naar uw achterliggende administratieve systeem. Omdat de gegevens in SharePoint zijn opgeslagen kunt u ook makkelijk analyses/rapportages maken op ingevoerde uren.

Recentelijk is dit product uitgebreid met verbeterde functionaliteiten. Dit product is te verkrijgen voor alle versies van Microsoft® SharePoint 2010 en 2013.
 

Meer informatie over de Be-Sync Urenregistratie?

Bezoek onze website »    of bel      0318 - 43 82 26.

Microsoft Office 365, wat is het en wat zijn nu eigenlijk de voordelen?

De naam Microsoft Office 365 is de laatste jaren steeds meer een begrip geworden. Tegelijkertijd merken wij dat ook veel klanten/bedrijven eigenlijk nog niet weten wat het inhoud en wat ze er mee kunnen. Is het een Clouddienst? Is het Office zoals we gewend zijn, maar dan alleen in de Cloud? Wat kunnen de voordelen zijn? In dit artikel probeert Be-Sync voor opheldering te zorgen.

Voor de meeste mensen is Microsoft met haar MS-Office pakket een bekend product met o.a., MS-Word, MS-Excel, MS-Outlook. Als aanvulling op het pakket kon u voorheen losse serverproducten aanschaffen, zoals bijvoorbeeld Exchange voor het verzenden van e-mail. Microsoft heeft al deze losse producten samengevoegd onder één naam, namelijk Office 365. Dit betekent dat u het hele Microsoft Office pakket in één keer in huis hebt en dat u geen eigen infrastructuur of servers meer hoeft te hebben voor b.v. Exchange, omdat Microsoft dit allemaal in de Cloud opslaat en beheert.
 
Altijd veilig en up-to-date voor een laag maandbedrag
Microsoft verkoopt het Officepakket niet meer, maar u kunt het nu afnemen in de vorm van een abonnement. Vroeger moest u hoge kosten maken om eenmalig een versie van MS-Office aan te schaffen en eventueel extra kosten voor het aanschaffen van b.v. Exchange (E-mail). Als de versie van MS-Office dan verouderd was, dan diende u alles weer opnieuw te kopen en installeren.

Doordat u maandelijks een bedrag betaald heeft u altijd beschikking over de laatste versie van MS-Office, met daarin Exchange en andere online diensten zonder extra kosten. Met Office 365 bent u dus altijd up-to-date en staat uw informatie veilig in de Cloud.
 
De voornaamste voordelen van Office 365
  1. U heeft geen omkijken meer bij het up-to-date houden van de software, waardoor alles stabieler en veiliger werkt. Dit betekent de lastenverlichting voor uw ICT afdeling.
  2. De kosten zijn lager en maandelijks zodat het geen groot beslag legt op uw cashflow. Ook kunt u flexibel schalen in opslagruimte en gebruikers toevoegen of verwijderen, waardoor u niet teveel betaald.
  3. Beschikbaarheidsgaranties van Office 365 zijn bij Microsoft hoger dan bij uw eigen IT organisatie. 
Be-Sync en Office 365
Naast het feit dat Be-Sync meerdere Office 365 implementaties succesvol heeft afgerond, zijn ook de producten, Intranet, CRM en Project Teams® ook verkrijgbaar voor het Office 365 platform.

Meer informatie over Office 365?

Bezoek onze website »    of bel      0318 - 43 82 26.

Laatste nieuws

Van der Wiel gaat vervolgstap zetten
Om de professionalisering verder door te zetten gaat Van der Wiel een vervolgstap zetten. Wij zijn er trots op te kunnen melden dat Van der Wiel en Be-Sync samen een vervolg stap gaan zetten in de verdere professionalisering van informatisering vraagstukken bij de Van der Wiel organisatie.
Bruil Beton & Mix/Coba live met SuperOffice CRM
In de tweede helft van 2015 heeft Be-Sync het CRM oftewel Relatiebeheer implementatieproces bij Bruil Beton & Mix (inclusief Coba) mogen begeleiden.
Vlasman kiest voor Be-Sync Materieel Webshop
Ook Vlasman Sloopwerken kan zich bij het rijtje voegen van klanten welke gebruik maakt van de Be-Sync Materieel bestelwebsite.
Naast o.a. Volker Wessels, Dura Vermeer, Bouwplaatsinrichters en Ballast Nedam heeft ook Vlasman haar materieelproces gedigitaliseerd.
Be-Sync gaat 4PS ondersteunen met het 4PS Projectportaal
Vanwege een reeds lange en succesvolle samenwerking met 4PS gaat Be-Sync 4PS ondersteunen met 4PS Projectportaal implementaties.

Bekijk hieronder een paar voorbeelden van onze producten:

© Copyright Be-Sync B.V. 2016