NIEUWSBRIEF OLDTIMERCLUB LEUSDEN
 
 
Beste Oldtimer Club Leusden leden,
 
Normaliter organiseert de Oldtimer Club Leusden in september de Najaarsrit. Dit jaar doet zich echter iets bijzonders voor: Dit jaar staat op 13 september de jaarlijkse Open Monumentendag in het teken van “reizen”. Meer daarover kunt u vinden op de website: http://www.openmonumentendag.nl
 
Nu doet zich ook het feit voor dat de heer en mevrouw Veenvliet uit Scherpenzeel een speciale oldtimerrit organiseren tijdens deze Open Monumentendag onder het motto “Toeren langs de Boeren”. Als OCL hebben we daarom besloten om dit jaar niet zelf een najaarsrit te organiseren, maar in te haken op dit mooie initiatief.
Wij bevelen deelname aan deze rit dan ook van harte aan !
 
Informatie over de rit “Toeren langs de boeren”
Op zaterdagmiddag 13 september kunt u meedoen met een mooie oldtimer-toertocht. In de landelijke omgeving van de gemeente Scherpenzeel wordt de toertocht dit jaar samen met de Open Monumentendag 2014 georganiseerd. Het thema Open Monumenten Dag 2014 is ‘Op reis’. De mooie route zal o.a. gaan langs oude boerderijen, boerderijen met bezienswaardigheden, oude gebouwen, kunst van Platteland Anders, mooie natuur en nog veel meer....
Via de website www.toerenlangsdeboeren.nl kunt u zich inschrijven voor deelname, u kunt aangeven of er in uw auto nog plek is voor externe passagiers. Deelname per auto is €2,-. Externe passagiers die willen meerijden met een oldtimer betalen € 2,- en kunnen zich ook via deze site inschrijven en worden ingedeeld naar beschikbaarheid van plekken.
 
Programma:
13:30 tot 14:00 verzamelen op het parkeerterrein van de Breehoek, marktstraat 59, 3925JP Scherpenzeel.
Toertocht van ongeveer 1 1/2 uur. 
Van 15:00 tot 17:00 Zien en gezien worden.... Oldtimers kunnen door publiek bekeken worden onder het genot van live muziek en een hapje en drankje..
 
U kunt zich rechtstreeks inschrijven via de website www.toerenlangsdeboeren.nl 
 
Tot ziens in Scherpenzeel !
 
 

 
 
Hans Albers
Willem Posthumus Meyjes
Hans Zuidema
 
E: info@oldtimerclubleusden
M: 06-41942907
 
Nog een Koptitel Hier...