Innehåll
 
- Aktivitet och semester
- Övning x 2 
- Underbara klipp
- Grilla frukt och bär

Om Personbästa AB

Personbästa AB drivs av Jan Tern som utvecklar företag, lag och individer genom att arbeta med hälsosamma förändringar. Detta görs via utbildningar, föreläsningar, fystester, coaching och mycket mera. Allt för att skapa en miljö och omgivning som ger goda förutsättningar för att "gladprestera".
 
Klicka på bilderna för att se några roliga videoklipp
 
 
  Det gäller att se upp så du inte blir lurad i sommar
 
 
Det kan vara jobbigt med livsstilsförändringar.
 
Citat 
 
 
Age is a matter of mind, and if you don´t mind it doesn´t matter.
 
Två kg lättare efter semestern
 
När boken 26 timmarsdygnet skrevs, frågade vi över 200 personer vad de skulle göra om de fick två timmar extra/dygn. I topp kom umgås mer med familjen/vänner, vila mer och träna mer.
 
När semestern kommer har du några timmar extra till att just uppfylla det som de flesta inte känner att de har tid till under arbetsveckorna. I och med att det finns tid för träning borde fler komma tillbaka lättare efter semestern.
 
Om du tillhör de som kanske kommer tillbaka lite större efter semestern, se i år till att träna lite extra. Att vila extra under semestern och träffa vänner och bekanta brukar ofta ordna sig. Försök få in lite vardagsmotion och hälsosam rörelse i träffar med vänner och bekanta. Man behöver inte sitta still och prata, det går lika bra att gå och prata. Picknicken smakar ännu bättre om man spelat lite brännboll, strandtennis eller beachvolleyboll innan. Eller hyr kajaker och ät picknicken på en ö som ni paddlar till etc.
 
Kan du hjälpa mig att nå årets mål?
 
Inför detta år satte jag två mål för Personbästa AB. Det ena var att ge minst 50 föreläsningar, det ser ljust ut att jag klarar det målet. Med de föreläsningar som jag redan har gett och de som är bokade till hösten är jag uppe i 44 föreläsningar. Därför ger jag följande erbjudande till den som bokar en av de sex föreläsningar som behövs för att nå mitt mål.
 
För att få bra effekt av föreläsningen gör jag så att man köper minst 50 böcker (200-250:-/st) så ingår en föreläsning*. Erbjudandet är att jag antingen bjuder på 10 böcker eller ett fystest för upp till 15 personer. Det är SOK:s steg 1 som via fem övningar mäter kondition, muskeluthållighet och styrka. Om föreläsningen sker utanför Göteborg måste detta fystest genomföras i samband med föreläsningen.
 
Föreläsningarna (upp till två timmar) som kan väljas är MATematik, 26 timmarsdygnet, det friska ledarskapet eller Förändring till förbättring (läs mer på www.personbasta.se/events.htm). Sista bokningsdag är 15 augusti och föreläsningen ska hållas under 2013. Resekostnader tillkommer om avståndet är mer än 50 km från Göteborg.
 
Det andra målet handlade om att minst dubblera antalet mottagare av mitt nyhetsbrev, om du tycker mina nyhetsbrev är givande vidarbefordra det till en kompis och be honom/henne klicka på bilden nedan för att på min hemsida anmäla sig till nyhetsbrevet. 
 
 
 
Träning x 2
 
Tyvärr strulade det med länken i det förra nyhetsbrevet, därför blir det två övningar i detta mail - du får alltså lite extra inspiration till en aktiv sommar.
 
 
Månadens övning är lätt att förstå och att utföra samtidigt som den kan göras hur jobbig som helst. Vill du ha det tufft är det bara att leta efter ett högre räck kombinerat med kortare fotisättning. Klicka på bilden så startas videon i ett nytt fönster.
 
  
Förra månadens övning är perfekt för att bryta av lata dagar vid vattnet. Om du håller en hög intensitet kan jag lova att du snart har en respektabel höjning av pulsen. Klicka på bilden för att köra igång videon.
  
Fruktknyten på grillen
 
 
Använd eftervärmen på grillen och värm frukt och bär. Lägg frukt och bär på lite aluminiumfolie och vik ihop dessa ordentligt, om de inte är helt täta kan det komma in rök som påverkar smaken. När du grillat klart huvudrätten kan du lägga på knytena och låta de ligga några minuter, sen är det bara att njuta av varm frukt. Gott som det är, kombinerat med en god glass når de himmelska höjder.
 
Skapa en bra dag och en härlig midsommar,
 
Jan Tern
 
Vi hörs om en månad i nästa månads nyhetsbrev.
 
Vill du kontakta mig når du mig på något av följande: Tel:0768-147080  eller
Personbästa Förlag & Event AB 
www.personbasta.se