Scheveningen (Kids) Light Walk
                             10 december 2018 
 
Beste ingeschreven deelnemers van de
Scheveningen (Kids) Light Walk 2018,
 
 
Wat een teleurstellende dag is zaterdag 8 december 2018 voor jullie, de lichtkunstenaars en ons, geworden. De wind heeft aardig huis gehouden in Den Haag en aan de kust soms zelfs op stormachtige wijze. De veiligheid van de deelnemers, de lichtkunstenaars, maar ook van onze vrijwilligers staat bij ons voorop. Deze konden wij zaterdagochtend niet meer garanderen.
 
Wij als organisatie zijn hard bezig om de gevolgen van het afgelasten van ons evenement te inventariseren. Om jullie een idee te geven noemen wij wat voorbeelden.
 
  • 10.000 oliebollen moesten een goede bestemming vinden
  • Voor 1.500 liter chocomelk idem dito
  • Voor eenmalig gebruik gemaakte lichtobjecten, speciaal voor ons evenement, moesten we ergens onderdak vinden.
 
Echter wij kunnen het inschrijfgeld helaas niet restitueren. De belangrijkste reden hiervoor is, dat wij als organisatie de kosten voor deze editie van de Scheveningen (Kids) Light Walk al gemaakt hebben. Denk onder andere aan ons drukwerk, de mailing, de afgesloten contracten met al onze toeleveranciers, lichtentertainement en lichtkunstenaars en alle aangeschafte en geproduceerde materialen.
 
Los van het feit, dat er in onze algemene voorwaarden staat dat het inschrijfgeld niet gerestitueerd zal worden in het geval van afgelasting, gaan wij ons zeker beraden hoe wij jullie voor de volgende editie tegemoet kunnen komen.
 
Hier hebben wij echter tijd voor nodig. Op dit moment kunnen wij alle gevolgen van het afzeggen van ons evenement nog niet overzien. Wij zeggen jullie hierbij toe dat wij, uiterlijk in de maand januari 2019, bij jullie terug zullen komen met een gepaste compensatie.
 
Nogmaals wij betreuren het niet doorgaan van de Scheveningen (Kids) Light Walk net zoveel als jullie. Want na maanden hard werken, keken ook wij heel erg uit naar de 3e editie van ons mooie evenement.
 
Met wandelgroet,
SCHEVENINGEN (KIDS) LIGHT WALK