en vindt ons leuk!
 
ACTIVITEITEN:
Er zijn al weer een paar activiteiten achter de rug die sfeervol en met succes zijn gehouden:
 
Bekijk meer nieuws en foto's onze website.
Nieuwsbrief Juli 2013...
Beste vrienden
Het seizoen is al een poosje aan de gang. Helaas het weer niet altijd even mooi, maar er zijn toch regelmatig actieve zwemmers(sters) in en om het bad te vinden. Het water is in ieder geval heerlijk met 24 graden.
De geplande activiteiten konden tot nu toe steeds doorgaan, alleen de minitriatlon was verzet maar is inmiddels ook geweest.
We kruisen onze vingers voor een warme-, zonnige zomer!
 
Schoolzwemwedstrijden a.s. vrijdag
Vrijdag 5 juli om 13:00 starten de scholenzwemwedstrijden. De scholen uit Leimuiden en Rijnsaterwouden zullen strijden om de Elcon-wisselbeker. Vorig jaar was 'de Schakel' de eerlijke winnaar en zij zullen dit jaar hun uiterste best moeten doen om de beker in hun bezit te houden. 
KOM DE SCHOLEN AANMOEDIGEN!
 
Opening nieuwe glijbaan
Eindelijk is het zover. Zaterdag 6 juli om 12:00 uur zal de nieuwe glijbaan bij het instructiebad feestelijk worden geopend! Voor de bezoekers die dan aanwezig zijn zal koffie en limonade met wat lekkers klaarstaan.
KOM ALLEMAAL OM ONDER LUID GEJUIG DE OPENING ONDERSTEUNEN!
 
NIEUW!  Leimuiden beweegt
Zaterdag 6 juli om 13:00 uur na de opening van de glijbaan wordt deze activiteit gestart. Verenigingen uit Leimuiden presenteren zich, geven demonstraties en de bezoekers krijgen de kans om deel te nemen aan hun activiteit. Voor iedere leeftijd is er wel iets! Voor meer details: KLIK HIER
 
Tot ziens in ons heerlijk buitenbad met watertemperatuur  van 24 graden!
 
Bestuur Vrienden van 'De Kleine Oase'
Zwembad de Kleine Oase, Tuinderij 3, 2451GC Leimuiden, www.kleineoase.nl