ZIB Zwemcentrum Best

Telefoon : (0499) 37 39 41 
 
 
Nieuwsbrief November 2016
Volgende week kijkkwartier
alle ABC-zwemlessen (behalve instructie 8)
Volgende week (van maandag 7 november t/m zaterdag 12 november) is er een kijkkwartier tijdens alle ABC-zwemlessen (behalve instructue 8).
 
Als u vragen heeft over de zwemles/vorderingen van uw kind, dan bent u tijdens de laatste 15 minuten van deze zwemles welkom om in de zwemzaal dit met de instructeur/trice te bespreken. U wordt niet binnen geroepen, u kunt zelf binnen komen als de laatste 15 minuten van de les zijn aangebroken. Om de zwemzaal te betreden dient u wel blauwe schoenhoesjes over uw schoenen te dragen. Deze vindt u bij de toegangsdeur van het zwembad. Zijn er geen vragen (meer) dan gaat de instructeur/trice gewoon door met de les. Deze nieuwe werkwijze wijkt af van de oude kijklessen waarbij alle ouders uitgenodigd werden in de zwemzaal om de zwemles mee te maken. Met deze nieuwe opzet willen we u wel de mogelijkheid geven vragen te stellen, maar ook zoveel mogelijk les blijven geven. U kunt uiteraard ook altijd een terugbelverzoek voor de instructeur/trice van uw kind indienen bij de receptie of via een contactformulier op onze website.
 
Wanneer de kijkkwartieren zijn kunt u op onze website terugvinden:
 
Vacature voor juf
babyzwemmen 
  Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een juf voor het verzorgen van enkele babylessen (ouder-baby-peuterzwemmen). Heb je hierin interesse, stuur dan een contactformulier en/of neem contact op met Roel (telefoon 0499-373941). 
Reserveer/koop alvast kaarten
voor het discozwemmen OP=OP
 
De volgende discozwemavonden zijn op:
  • zaterdag 19 november 2016
  • zaterdag 17 december 2016
  • zaterdag 21 januari 2017
  • zaterdag 25 februari 2017
  • zaterdag 25 maart 2017
 
Je kunt ook een eigen discozwemfeest organiseren.
Gebruik kleedkamers tijdens bezoek
dochtertje met papa en zoontje met moeder
Als u komt (vrij-,les-)zwemmen met uw dochter of zoon dan bepaald het geslacht van de ouder in welke kleedkamer u omkleed. Dus zoontjes bij de moeder in de dameskleedkamer en dochtertjes bij de vader in de herenkleedkamer.
ZIB Zwemcentrum Best
Sportpark Naastenbest - Jacob van Wassenaerstraat 70
 
Postbus 206 - 5680 AE - Best 
 
Telefoon : (0499) 37 39 41