AGENDA  
 
 
  MEER DUKES  
   
 
  REDACTIE  
Nieuwtjes om te delen, tips of opmerkingen voor de redactie?
ewarner@xs4all.nl
 
  CLUBSPONSOREN 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
WEDSTRIJDUITSLAGEN;
Dukes 1; RC Waterland-Dukes; 12-50
Dukes 2; RC Delft-Dukes; 32-18
Dukes 3; RC Eindhoven-Dukes; 85-8
Dukes 4; Dukes-RRC 3 / Dordtsche RC; 42-34
Dames; Dukes-Bredase/REL; 60-10
 
 
ALGEMENE LEDENVERGADERING
10 NOVEMBER 2014
20.00 UUR
 
SCHEIDSRECHTERS BEDANKT!
De eerste twee maanden van dit rugby seizoen zitten er alweer op. Zoals jullie weten zijn er geen wedstrijden mogelijk zonder referees en daarom ook grote dank aan de referees die zich in deze twee maanden hebben ingezet voor onze club:
John Eikemans, Sjef Bergervoet, Will van de Steen, Dennis van der Camp, Bob Motazed, Siebe Buijs, Norbecio Mambo, Gary Scanlan, Emiel van Osch en Henrie Eikemans.
 
Het blijft lastig om alle wedstrijden te bezetten daarom hierbij nogmaals een oproep om je aan te melden voor het fluiten van wedstrijden of het volgen van een cursus.
 
We zijn nog op zoek naar referees voor:
- 2 november 14.30 u. Dukes 4 –Oyster/Ducks
- 9 november 14.30 u. Dukes 3 – Obelix
- 9 november 13.00 u. Dukes Dames – GRRC
Aanmelden bij de Wedstrijdsecretaris via ws@dukesrugby.nl
 
WEDSTRIJDSECRETARIAAT PER 1-1-2015
Het wedstrijdsecretariaat is een belangrijke spil binnen onze vereniging en in vele opzichten een zeer diverse functie: van communicatie met de Nederlandse Rugby Bond tot het zoeken van referees en het onderhouden van contacten met buitenlandse clubs.
Een van de belangrijkste taken is de teammanagers de benodigde informatie te verstrekken zodat zij optimaal hun taken kunnen verrichten. Overzicht houden is cruciaal en bovendien vertegenwoordig je de belangen van de leden van onze vereniging binnen het bestuur. Een veelzijdige functie ten dienste van de spelers, de leden, het kader en de supporters. 
Uiteraard zul je er niet alleen voor staan in deze functie. De aftredende wedstrijdsecretaris kan je de eerste tijd begeleiden en zorgen voor een goede overdracht.
 
Heb je interesse of wil je meer informatie? Neem contact op met de huidige wedstrijdsecretaris: Henrike de Kat, 
ws@dukesrugby.nl of 06-48937267 
 
DUKES 1 VOORBIJ WATERLAND
The Dukes hebben afgelopen zaterdag een degelijke 50-12 zege geboekt op RC Waterland. Spannend werd het in Purmerend geen moment in het eerste duel na een interlandperiode, ook al misten The Dukes enkele vaste waarden.
Slechts de eerste twintig minuten kon Waterland het tempo van The Dukes bijhouden, en het kwam zelfs op een voorsprong van 5-0, maar daarna was het alles Den Bosch wat de klok sloeg. Glenn Boelens scoorde onder de palen na een gecombineerde drive met Bart Viguurs, Nicky Verhoeven, vandaag scrumhalf, zag een gat aan de blinde kant van de scrum, Norbecio Mambo vierde zijn terugkeer na blessureleed met zijn eerste vijfpunter, en met een try van Coen van Rossum was in de eerste helft het bonuspunt al binnen. Daar kwamen voor rust nog de eerste try van het seizoen voor Gerard Viguurs en twee conversies van Maarten van Osch bij, waardoor er gerust werd met 29-5.
 
UT 4E WINT VAN RCC3/DORDTSCHE RC
Afgelopen zondag ontving Dukes 4, de combinatie RRC 3/Dordtsche RC voor een gezamenlijke knuffelpartij. Op grond van hun positie in de competitie, zouden we moeten kunnen winnen. Desalniettemin werd het een spannende pot.
Nadat de dames een mooie overwinning behaalde op Breda/REL, mochten we de weide betreden onder een waterend zonnetje bij een perfecte temperatuur. Nadat John Eikemans (waarvoor dank) op z’n fluitje had geblazen was het direct volle bak aan de slag. De heren uit Rotterdam en omstreken hadden er zin in ... en terwijl wij het zand nog uit onze ogen aan het wrijven waren, kwamen we vrij snel op achterstand. Lees meer...
 
 
DECEMBERMAAND - CADEAUMAAND?

WAT TE DENKEN VAN
 
THE DUKES KLEDING!

VERKRIJGBAAR VAN 3XS TOT 3XL
 
Van alle verkochte Macron kleding gaat een percentage naar Rugbyclub The Dukes, dus steun uw club en koop bij Macron.
 
(Wedstrijd) kleding van The Dukes is te koop via "Dukes/Macron webshop". Passen en kopen kan ook bij Macronsport, Rietveldenweg 49D, Den Bosch.
 
PASSEN IN HET CLUBHUIS?
30 oktober, 11 en 13 november
van 18.30 tot 20.30 uur
 
DUKES JEUGD BIJ HERDENKING BEVRIJDING
Enige tijd geleden zijn The Dukes vanuit de gemeente benaderd of we een bijdrage konden leveren aan de herdenking van de 70 jarige bevrijding van Den Bosch. Gezien onze warme band met Wales, hebben we uiteraard hier direct positief op geantwoord. Na enig georganiseer gezien de herfstvakantie, hebben 35 kinderen van de Benjamins, Mini’s, Cubs en Junioren hieraan deelgenomen. In een indrukwekkende dienst werden 146 militairen van de 53rd Welsh Division herdacht die gevallen zijn tijdens de bevrijding van onze stad. Terwijl de namen werden voorgelezen bracht onze jeugd, 146 “crosspoppy” naar voren in de kerk. Lees meer...
 
NIEUWE PARKEERVERGUNNINGEN
Leden die de afgelopen weken via de penningmeester een nieuwe parkeervergunning voor 2014 hebben aangevraagd en nog niet in hun bezit hebben, kunnen deze afhalen bij de bar.

Iedereen die al een parkeervergunning heeft, zal eind van het jaar weer een nieuwe voor 2015 ontvangen. Verspreiding wederom via de bar. 
 
VRIJWILLIGERS GEZOCHT
Wie wil zich inzetten bij/voor Rugbyclub The Dukes of kent iemand die hier zeer geschikt voor zou zijn? Momenteel zoeken we vervanging/aanvulling voor diverse vrijwiligersfuncties:
* Teammanager dames; dames@dukesrugby.nl
* Ehbo-ers; ehbo@jeroenverdonk.nl 
 
 
Week 44/2014
Rugbyclub The Dukes    Limietlaan 7  5216 JJ 'S-Hertogenbosch   info@dukesrugby.nl