Click here to view this email in your browser                                                                                                    юни  2015
 
 
Фитофарма ЕООД и AllSport са две компании, които станаха част от Sofia Sport & Healthy Life.
Разнообразие от хранителни добавки ще видим от Фитофарма, които спомагат за подсилване на имунната система. Продуктите на AllSport намират приложение във всички видове спорт.  
 
 
 
 
 
 
 
 
От създаването си до днес Фитофарма ЕООД произвежда меки желатинови капсули на база масленоразтворими витамини, маслени растителни екстракти и етерични маслa. Мисията на фирмата е да разработва високоефективни хранителни добавки. В нейната продуктова гама са включени продукти от българското традиционно билколечение и силата на съвременната наука.
 
Фитофарма произвежда моно-продукти и комплекси като Витамини А, С, Е, Д; Рибено масло и Ленено масло, Лецитин, Бял равнец, Невен, Мащерка, Чесън, Евкалипт, Жълт кантарион, Бронхокапс, Простатил, Прополис, Лутемикс, Фитодермин. Начертайте Вашата дългосрочна стратегия за здравословен живот!
 
 
All sport.bg
 
 
 
 
 
 
                 AllSport е официален представител за България на следните марки:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
FootBalance – финландският майстор на високотехнологичните стелки, готови по мярка за 8 минути! Предварително се прави пълен анализ на стъпалото, благодарение на който всяка стелка се изработва според индивидуалната форма на крака, за да гарантира максимално удобство. 
 
 
 
Zamst – японският специалист в производството на ортези – наколенки, накитници, колани.  В своята работа използва обширни познания в областта на медицината с цел опознаване на възможностите на човешкото тяло. Компанията е насочила усилията си към разработване на приспособления, предпазващи от травми, както и за бързото и правилно възстановяване след такива.
 
 
 
 
SmellWell – шведските вълшебници, чиито ароматизирани възглавнички премахват неблагоприятната среда за развитието на бактерии.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Защо по време на летния период Ви караме да мислите за работа? 

Защото заедно се опитваме да популяризираме темите спорт и здраве. Нека обединим услията си чрез Sofia Sport & Healthy Life.

За участие в изложението ни пишете на office@viaexpo.com или се обадете на 032/512 900.
Защо да участвате? Какви биха били Вашите ползи? Смятате, че марката Ви е достатъчно известна и не се нуждае от реклама?
 
Изложбата е през октомври, защо толкова рано да заявите участие? Може би възникват тези и още много въпроси. Ако имате съмнения или колебания, не се притеснявайте да ни потърсите. Ние сме на Ваше разположение и ще Ви съдействаме. Ето и част от отговорите, а на останалите ще се радваме да се чуем и лично Ви отговорим.
Създаваме най-добрата B2B среда, която осигурява ефективно представяне - 4 месеца преди изложбата ние ще рекламираме участниците и техните продукти. Информацията ще се изпраща до Вашата целева аудитория чрез бюлетините ни. Пресинформация, кратки и по-обширни представяния, интервю с представител на фирмата са само част от нещата, които ще публикуваме. Разбира се, няма да пропуснем и социалните мрежи.
Наш приоритет е и привличането на аудитория с бизнес интерес към продуктите на участниците. Предварителната информация за продуктовата Ви гама ще ни позволи да намерим точните контакти, до които искате да достигнете. Те ще получат и печатни и електронни покани преди събитието. 
Разположението на щанда е много важно и по-ранно заявяване ще Ви даде възможност да запазите комуникативно и видимо място.
 
Възползвайте се от формите за промоция, свържете се още сега с нас! Ние ще работим във Ваша полза!
 
„Пропускаш 100% от възможностите, които не предприемаш.“ – това са думи на великия хокеист Уейн Грецки. Именно и нашите усилия са насочени към раздвижване на родния бизнес и провокиране на общественото внимание към темите на изложението.
Виа Експо Ви пожелава слънчево и вълнуващо лято!
 
 
Препрати на приятел:
Намери ни в социалните мрежи:

 
    
 
 
Съгласно Закона за електронната търговия този мейл е непоискано търговско съобщение. Ако не желаете да получавате писма от нас, отговорете "UNSUBSCRIBE" или натиснете линка "Unsubscribe" (Отписване) по-долу.
Виа Експо - www.viaexpo.com