Споделете с приятели: 
Остават само 2 седмици до 1 ноември – датата, до която може да се възползвате от преферен-циални условия за участие в Международното изложение Save the Planet (Управление на отпадъци & Рециклиране). 

Какво получават изложителите?
 • Таргетирани мейлинги до потенциални клиенти
 • Активно присъствие в социалните мрежи
 • Възможност за намиране на дистрибутори
 • Включване в електронни бюлетини
 
През 2019 Save the Planet ще постави акценти върху: Рециклиране на пластмаса, Използване и рециклиране на строителни отпадъци.
Ако проявявате интерес към Save the Planet, моля, изпратете Предварително запитване
За да получавате актуална браншова информация, запишете се за нашия Бюлетин
 
Напомняме ви, че Виа Експо съдейства на български фирми за участие на изложби в други държави. Свържете се с нас при интерес към чужди пазари.

За контакти:
tanya@viaexpo.com, office@viaexpo.com, тел.: 032/ 512 905, 512 900, www.viaexpo.com
 
   
 
 
 
Представяме Ви част от партньорите на Save the Planet:
 
 
 
 
 
RETech е немско партньорство и съдейства на чуждестранни компании и организации, които се интересуват от съвременни технологии за управление на отпадъците, като осигурява достъп до германското ноу-хау. Retech свързва фирми, научни институти и неправителствени органи, които имат нужда от трансфер на знания. Мрежата има нестопанска цел и обхваща областите на научните изследвания, планиране, оборудване, логистика, операции и маркетинг на вторични суровини.
Вижте повече тук 


 
 
EU-Recycling
 
 
EU-Recycling е немско списание, съдържащо статии, репортажи и анализи по темите управление на отпадъците и  кръгова икономика. Фокусира се върху иновативни технологии и машини за рециклиране. Всеки брой представя нови рециклиращи инсталации и акцентира върху различни специализирани теми за сектора от цяла Европа. Аудиторията на EU Recycling са управители на фирми,  специалисти от държавни агенции и общини, консултанти. Вижте повече на http://eu-recycling.com/
 
 
Съобразно новите правила GDPR повече за нашата политика за поверителност и защита на личните данни може да намерите тук. Ако не желаете да получавате информация от нас, моля отговорете на този имейл с "Отписвам се".