Carnaval valt dit jaar op 21-24 februari. Op school wordt het vaak al eerder gevierd. Bestel svp op tijd. De post doet er wel eens een dagje langer over, en het is o zo zonde als de pakketjes net te laat arriveren. Bovendien is op de heksenjurk na, op dit moment alles op voorraad. Eind januari komt er nog een shipment binnen.

Er is dit keer niet veel nieuws te melden. Achter de schermen wordt er momenteel hard gewerkt. De website wordt compleet verbouwd. Het aantal produkten is in de loop der tijd gegroeid, de doorscrolllijst wordt gewoon te lang. Ik hoop na de carnaval een nieuwe, overzichtelijke, site te kunnen presenteren.
Op veler verzoek; de haarband van de Spaanse Danseres is nu ook los te koop. Het is een stevige haarband die goed blijft zitten, ook bij warrige krullebollen. Hij staat bij de rubriek "voor 't hoofd".


Nieuwsbriefactie
Vandaag en morgen: GRATIS STOFFEN SLINGER bij bestellingen boven de € 60,-.
Voorwaarden: U dient bij de bestelling te vermelden dat u een slinger wilt, en de betaling dient binnen 8 dagen (uiterlijk 27 januari 2009) bijgeschreven te zijn. Actie geldt 19 en 20 januari.


Groeten Martine Bakx
Graag tot kijk op www.artoek.nl