NIEUWSBRIEF
Jaargang 19 - Nummer 3 - Maart 2021
 

 

COVID-update

De besmettingen in Spanje lopen redelijk snel terug, maar dat wil nog niet zeggen dat de maatregelen erg versoepeld zijn. Ja, sinds vrijdag 19 maart is de avondklok in Andalucía verschoven van 22.00 naar 23.00 uur en de horeca mag langer openblijven (tot 22.30 uur), maar verder is het nog redelijk hetzelfde.

De Junta de Andalucía blijft nog zeker gesloten voor niet-essentiële verplaatsingen tot 9 april en inwoners van deze zuidelijke autonome regio mogen hun provincie niet verlaten, hoewel de meeste gemeenten hun grenzen alweer geopend hebben en alle winkels hun normale uren mogen draaien.

Wat krom is, en door de Spaanse regering niet goed kan worden uitgelegd, is dat buitenlandse toeristen naar Spanje mogen komen, mits zij een negatieve PCR-test kunnen overleggen, maar dat ze de comunidad waar ze landen niet mogen verlaten. Aan de andere kant mogen Spanjaarden zich niet verplaatsen en zijn er over het algemeen te weinig controles, waardoor men al snel de gok neemt en toch op pad gaat.

Ondertussen is men al druk aan het vaccineren en is het verder afwachten...
 
 


 
Wat is een Finca?!

Er blijkt nog steeds veel verwarring te zijn omtrent het begrip 'Finca', omdat mensen denken dat ze in een Finca kunnen wonen. Daarom nogmaals een uitleg via Facebook-LIVE

Video bekijken >>

 
 

  NICLA op Instagram

Facebook en YouTube waren voor NICLA tot nu toe steeds de belangrijkste sociale media platformen om in contact te blijven met klanten en volgers.

Het blijkt echter dat er een lichte verschuiving plaatsvindt en dat meer en meer mensen (ook) gebruik gaan maken van Instagram of zelfs overstappen.

Daarom heeft NICLA besloten om het Instagram-profiel nieuw leven in te blazen en actief te onderhouden.

U kunt NICLA volgen op: @Nicla_Casas

 
 

 
Wat is een Penthouse?!

In Spanje is een penthouse over het algemeen iets anders dan elders, vandaar een korte uitleg met enkele voorbeelden in deze Facebook-LIVE.

Video bekijken >>

 
 
Blijf in contact met NICLA via Social Media

Om de ontwikkelingen op de Spaanse woningmarkt zo snel mogelijk bekend te maken, gebruikt NICLA allerlei media-kanalen. Periodieke updates verschijnen uiteraard in de Nieuwsbrief en in de Aanbod-selectie.
 
Actuele informatie wordt echter direct (live) door NICLA verspreid via Social Media. Meld u dus aan op (een van) de vele platformen en volg NICLA, zodat u niets mist! (klik op onderstaande logo's)
 
      

      
NICLA Property Consultancy, S.L.

Ronda de las Buganvillas 22 - 04621 Vera (Almería) - Spanje
Tel. (+34) 950 133 508 - Mob. (+34) 628 585 538
info@nicla-casas.com - www.nicla-casas.com

Deze Nieuwsbrief   én voorgaande uitgaven kunt u tevens terugvinden op de website van NICLA Property Consultancy, S.L.