Hej,
  
Sköna maj, välkommen! Visst är det fantastiska dagar vi har just nu? All grönska, fågelkvitter och solen som behagar visa sig och värma oss i alla fall då och då. Passa på att njuta av maj, även om det är en månad som ofta är fullspäckad med avslutningar, avtackningar och andra åtaganden (och pollen stönar allergikerna). Ta chansen att umgås en hel kväll med garn och likasinnade stickvänner. Unna dig att gå vår sista kurs för den här terminen, det är du värd :)
  
Många av vårens och sommarens garnnyheter har nu landat i butiken, en del av dem presenteras här nedan.
  
   
  
Vårens sista kurs! Flerfärgsstickning från Estland - Torsdag 24 maj kl 18.30-21.00.
Pröva på två annorlunda sticktekniker som används i Estland, där du ”broderar” med garnet medan du stickar. Vi stickar med grova stickor och tjockt garn, för att få in handlaget och för att hinna prova alla moment under kursen. Vill du så kan provlappen du skapar bli en mudd. Kursledare är Triinu Andreassen. Läs mer om kursen och hur du anmäler dig här: http://litetnystan.se/pdf/kurser/120524_estniska_muddar.pdf
  
 
 
 
 
Tag 2 betala för 1!
Nu har vi ett riktigt bra erjudande på TK Yarns Amoretto - en mjuk och skön blandning av alpacka och bomull. Amoretto är ett lättstickat "åretruntgarn" av hög kvalitet som passar till stickor 3-4 mm. Köp 2 härvor Amoretto och betala bara för den ena, ordinarie pris per härva är 129 kr. Utnyttjar du erbjudandet blir priset per härva bara 64,50!
 
 
 
 
 
 
Sommarpasteller!
Nu har vi fått in ett tillfälligt parti av garnet Nelly, en blandning av viskos, bomull och lin. Nelly finns i ljusa, fina pasteller samt svart och vit. Passar till stickor 4 mm och ett nystan på 50g kostar nu 39 kr, mot ordinarie pris 60 kr. Sticka svala sommarplagg som får fint fall och tyngd.
 
Selba - ekologisk ull & bomull
Selba från BC garn är ytterligare en nyhet i sortimentet. 50% bomull och 50% ull, helt ekologiskt! Passar till såväl barn- som vuxenplagg och finns i 9 glada färger. Selba stickas på stickor 2½-3½ och har en masktäthet på 26 maskor per 10 cm. Ett nystan kostar 59 kr.
 
Adéle's Self Stripe är ytterligare ett nytt "garngodis" i butiken! Små nystan i tunnaste bouclémohair som handfärgats i olika vackra nyanser i samma nystan. Self Stripe kan med fördel kombineras med tunn kid mohair & silke, som Superla eller vår egen handfärgade Kid mohair, och kan då bli det där lilla extra till den tunna, fluffiga sommarsjalen som stickas med tjocka stickor. Varje nystan är unikt! 25 g kostar 149 kr och räcker låååångt med sina 200 m.

Fantastiska färger!
Härliga Alp Natural är ett handknutet garn i bomull, viskos, silke och lin - varje härva är som ett smycke. Passar fint att pynta en sommarsjal med, eller bara sticka ett enkelt linne eller tröja i. Alp Natural passar till stickor 4-6 mm. Ordinarie pris är 185 kr/härva (110g), men fram till och med lördag 19 maj kan du köpa den till introduktionspriset 170 kr/st!
 

 
 
Ge mig ett handtag - eller två!
Letar du efter handtag till en virkad eller stickad väska? Ett handtag med rätta retro-looken som dessutom håller formen och inte töjer ut sig? Vi har flera fina väskhandtag i bambu i olika form och storlek. Pris från 30 kr/par.  
 
 
 
 
Drops Supersale fortsätter!
Ni glömmer väl inte att under hela maj månad, alltså till och med den 31 maj 2012, är det
Supersale på ull- och alpackagarner från Garnstudio Drops Design! Välkommen att fynda!
 
 
Gäller så långt lagret räcker, dock längst till och med 31 maj 2012. Observera att du inte har någon bytesrätt på REA-garner.
 
 
Mycket garnglädje!
 
önskar Karin 
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Litet nystan
- butiken med inspirerande garner i naturmaterial

S:t Paulsgatan 20, 118 48 Stockholm
tel 08-643 34 60
info@litetnystan.se
www.litetnystan.se
www.facebook.com/litetnystanAB
 
Öppettider:
vardagar kl 11-18
lördagar kl 11-15