Nieuwe vrijwilligers december 2018
Rianne | Roseanne | Thom 

Rianne de Koning | Onderzoek

Ik ben Rianne, 21 jaar en inmiddels derdejaars student Nederlandse Taal en Cultuur aan de Universiteit Utrecht. Literatuur uit en geschiedenis van de vroegmoderne tijd heb ik altijd erg leuk en interessant gevonden, en het is een periode waar ik me verder in wil verdiepen. Voor mijn bachelorscriptie doe ik bij de NKS onderzoek naar de terminologie rondom kastelen in de vroegmoderne tijd (1600-1800). Ik hoop hiermee duidelijkheid te creëren rondom de verschillende termen die door elkaar gebruikt worden.

Roseanne Bouma | Dag van het Kasteel

Aangenaam! Mijn naam is Roseanne en momenteel neem ik even een pauze na mijn bachelor docent geschiedenis te hebben gehaald. Volgend schooljaar wil ik gaan beginnen met de pre-master kunstgeschiedenis gevolgd door de master. Om bezig te blijven met mijn grote passie cultuur en erfgoed ben ik de komende tijd vrijwilliger bij Dag van het Kasteel en doe ik eigenlijk van alles. Ik vind het erg leuk om hiermee bezig te zijn. Wat ik verder leuk vind is stijldansen en salsa dansen, creatief bezig zijn met mijn bullet journal, reizen en uiteraard alles wat met cultuur en geschiedenis te maken heeft.

Thom Lubberding | Dag van het Kasteel

Hallo, mijn naam is Thom en ik ben 22 jaar. Afgelopen zomer heb ik mijn masterstudie Tourism and Culture aan de Radboud Universiteit in Nijmegen afgerond. Daarvoor heb ik tevens in Nijmegen de bachelor Geschiedenis gevolgd. Bij de Nederlandse Kastelenstichting zal ik als vrijwilliger werkzaam zijn voor verschillende projecten rondom de Dag van het Kasteel, waaronder het muziekprogramma en het schrijven van inhoudelijke content. Op deze manier hoop ik ervaring op te doen in de culturele sector en de interessante historie achter de kastelen en buitenplaatsen van Nederland onder de aandacht van een breed publiek te brengen. 
Bezoekadres: Karel de Grotestraat 30
3962 CL Wijk bij Duurstede

T: 0343 57 89 95
info@kastelen.nl | www.kastelen.nl
Postadres: Postbus 123
3960 BC Wijk bij Duurstede

Copyright © 2017 Nederlandse Kastelenstichting, All rights reserved.