Nieuwsbrief
Facebook icon Vind ik leuk
Miss Coast Belgium

Beste lezer,

Ook tijdens de tweede helft van de zomervakantie zijn de finalistes Miss Coast Belgium 2017 druk in de weer geweest. U leest er meer over in deze nieuwsbrief!

Veel leesgenot,

Met vriendelijke groeten,
Charline Declercq
Voorzitster Miss Coast Belgium


ZOMERTOUR & ACTIVITEITEN MISS COAST BELGIUM

Op dinsdag 8 augustus ging er opnieuw een zomertour door en dit in de Floréal Club in Blankenberge.  Tijdens de maand augustus waren er ook een aantal zomertours gepland waar onze finalistes défileerden in beachwear van Nickey Nobel en kledij van JBC Middelkerke. De show die ze telkens brachten werd afgewisseld met een aantal danschoreografieën en met een persoonlijke voorstelling van onze dames. De laatste zomertour aan de kust was zoals traditioneel het optreden op de Sint-Bernardusfeesten in Nieuwpoort.

zomertour zomertourzomertour zomertour zomertour

 

Op zaterdag 12 augustus organiseerde onze sponsor Soriabel een bedrijfsfeest. Onze finalistes werden hierop uitgenodigd. Na een kennismaking met de producten, volgde een diner en ook op dat feest mocht een podiumgebeuren niet ontbreken. Onze finalistes brachten hun beide dansjes voor de gasten van Soriabel.

zomertour zomertour zomertour

 

Op zondag 27 augustus organiseerde onze sponsor juwelier-goudsmid JeroDesign uit Oostende een open ambachtendag speciaal voor de finalistes van Miss Coast Belgium. Wat onze dames niet wisten, was dat op het eind van de workshop, het gemaakte juweel, geschonken zou worden aan één van hen. De gelukkige was Léonie.

zomertour zomertour

 

De foto’s voor de nieuwe brochure van boetiek Guapa in de Haan werden ook genomen eind augustus. Deze foto’s van de herfst-en wintercollectie zullen we in de volgende nieuwsbrief aan jullie tonen. Hier alvast een making-off foto…

zomertour zomertour


AGENDA

Onze 1ste zomertour ging door in Oost-Vlaanderen en ook onze laatste zomertour zal niet plaatsvinden aan de kust.  Tijdens de jaarbeurs van Gent, op zaterdag 23 september zullen onze finalistes voor een laatste keer hun zomershow brengen. Om 14u worden onze finalistes geïnterviewd in hal 7 van Flanders Expo, daarna start de show. 


SPONSOR IN DE KIJKER: TOYOTA BILLIAU NIEUWPOORT

Sinds enkele jaren is Toyota Billiau uit Nieuwpoort sponsor van onze verkiezing Miss Coast Belgium. In hun toonzaal kan je de verschillende wagens bewonderen. Toyota biedt ook een aantal wagens hybride aan. Wil je helemaal overtuigd zijn van uw volgende aankoop, dan kan je bij Toyota Billiau ook een testrit doen.

zomertour

De mooie hoofdprijs, een wagen Toyota Aygo, staat alvast te wachten om door de toekomstige Miss Coast Belgium in ontvangst genomen te worden.

zomertour zomertour

 

Bent u op zoek naar een nieuwe wagen of eerder een tweedehands auto? Of wenst u simpelweg meer informatie omtrent dit bedrijf? Neem dan zeker een kijkje op http://billiau.toyotanet.be/ of ga langs in hun showroom gelegen in de Jozef Cardijnlaan 34C te Nieuwpoort.

Dit weekend zijn het opendeurdagen bij garage Billiau, een ideale gelegenheid om langs te gaan op zaterdag of zondag.


EXTRA PRIJS TOEGEVOEGD AAN PRIJZENPAKKET

Er werd nog een extra prijs toegevoegd aan het prijzenpakket: Hotel-restaurant Sint-Laureins uit Westende schenkt een overnachting met ontbijt voor 2 personen aan de 3de eredame.

zomertour


EN TOT SLOT VAN DEZE NIEUWSBRIEF

Wij houden u uiteraard verder op de hoogte van al onze activiteiten via deze nieuwsbrieven.
U kan voor alle informatie en inlichtingen ook terecht op onze website www.misscoast.be.


Nickey Nobel starplus Garage Billiau limak
nieuwpoort mediatopper movebrugge jerodesign
Garage Billiau