HEROPENING BIBLIOTHEEK BRASSCHAAT
  Kan je deze nieuwsbrief niet lezen, klik dan hier
   
 
Beste klanten,
We verwelkomen u met veel plezier terug in de bibliotheek! Voor uw veiligheid en die van het bibliotheekpersoneel bieden wij u momenteel een beperkte dienstverlening aan. Wat wel en niet kan, vindt u steeds op onze website.
Ook de speel-o-theek is opnieuw open op de volgende momenten.
Zij hanteren de volgende veiligheidsmaatregelen
Om u in de toekomst nog beter van dienst te kunnen zijn, zijn wij nieuwsgierig naar uw ideeën en wensen. U kan ze kwijt in onze bevraging die 10 à 15 minuten in beslag neemt. 
De zomeruitleen in de bibliotheek start dit jaar extra vroeg, nu meteen, en loopt tot en met maandag 31 augustus 2020. U kan dan alle materialen (behalve sprinters) 8 weken uitlenen. Cd’s en alle boekmaterialen (behalve sprinters) kan u nog verlengen met 4 weken en dvd’s met 2 weken (mits opnieuw betalen van het leengeld).
Graag vertellen wij u als eerste dat we opnieuw de poëziewedstrijd “Dichter in Beeld” organiseren van 1 september tot en met 8 november 2020, waarbij u een foto kiest uit ons online album en daarbij een gedicht schrijft. Iedereen van 7 tot 99 jaar kan deelnemen. Vanaf 1 september 2020 verschijnt alle info op onze website.
 
Zorg goed voor elkaar. Tot ziens!
Het bibliotheekteam
   
 
Openbare Bibliotheek Brasschaat - Bredabaan 407 - 2930 Brasschaat
T 03 650 03 60 - E-mail info.bib@brasschaat.be