AGENDA  
 
 
  MEER DUKES  
   
 
  REDACTIE  
Nieuwtjes om te delen, tips of opmerkingen voor de redactie?
communicatie@dukesrugby.nl
 
  CLUBSPONSOREN 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
LEVERING NIEUWE CLUBTENUE
Helaas wordt ons nieuwe clubtenue niet deze week uitgeleverd, dit betekent, dat de eerste competitiewedstrijden nog in de oude tenues gespeeld moeten worden. Zo snel als mogelijk laten wij weten wanneer de outfits beschikbaar zijn, deze worden dan op de reguliere trainingsavonden uitgedeeld aan de jeugd dan wel de teammanager van de senioren/dames.
De nieuwste outfits komen dan ook te koop via de webshop van Macron.
Koop niet zonder overleg met de teammanager van uw kind tussentijds nog een outfit.
 
NIEUW SLEUTELBEHEER CLUBHUIS
In verband met een groot aantal valse alarmmeldingen en andere problemen met de beveiliging van ons mooie nieuwe clubhuis hebben we helaas enkele maatregelen moeten nemen om de kosten van valse meldingen terug te dringen. Dit betekent dat er een aanpassing is gedaan aan de alarmcodes en er ook binnenkort andere sloten op de toegangsdeuren moeten komen.
Consequentie is dat er een nieuwe sleuteluitgifte moet volgen en een nieuwe instructie over het openen en sluiten van het clubhuis. Lees meer...
 
VRIJWILLIGERS BAR EN KEUKEN GEZOCHT
Beste leden van Rugbyclub The Dukes,
Wij zijn een club die draait op vrijwilligers. Tot nu toe heb ik vrij weinig aanmeldingen gehad voor de bar- en keukendiensten! Veel handen maken licht werk.
Zou je dit formulier willen invullen als je (weer) mee wilt draaien in de bar en/of keukendienst? Stond je vorig jaar ook ingedeeld, dat toch graag even dit formulier invullen, dan kunnen we met een schone lei beginnen.
Alvast bedankt, we hopen op jullie medewerking. Groetjes, Karin van der Loop.
 
Note van de redactie:
Alle leden en ouders van jeugdleden hebben ooit een aanmeldingsformulier ondertekend. Hierin is onderstaande alinea opgenomen. 

Verplichting vrijwilligerswerk
Deze sportvereniging draait op vrijwilligers. Bij aanmelding en ondertekening verplicht men zich dan ook tot het geregeld, zowel op verzoek als uit eigen initiatief, uitvoeren van vrijwilligerswerk.
 
DUKES 3e HAAGSCHE RUGBYDAGEN
Op het jaarlijkse rugbyfestival in Den Haag, de laatste pre-season activiteit van het jaar, zijn The Dukes op de derde plaats geëindigd. Op vrijdag werd met 35-50 verloren van het Duitse Hannover, op zondag werd DSR-C met 62-0 aan de kant gezet. Met deze laatste wedstrijd werd een uitstekend weekend voor de teambuilding positief afgesloten: The Dukes zijn klaar voor de competitie.
Bij aanvang op vrijdag was het niet geheel duidelijk wat er van Hannover verwacht moest worden. Het enige wat we van dit team wisten, is dat het in de hoogste Duitse competitie speelt – die over het algemeen sterker is dan de Nederlandse Ereklasse – en het daarin niet onaardig doet.
Dat de twee ploegen aan elkaar gewaagd waren, blijkt wel uit het scoreverloop: bij rust was het 13-17 voor de Duitsers, na een geconverteerde try van Mitch van Deursen en twee rake penalty’s van Maarten van Osch. 
Lees meer op onze website.
 
VERSLAG PRE SEASON TOERNOOI
Zaterdag 30 augustus stond het Dukes 3 Pre-Season Natte Kranten toernooi 2014 op het programma. Een spontaan initiatief van Dukes 3 tijdens de laatste ALV, ter voorbereiding op het nieuwe seizoen.
Voor dit eerste jaar waren Rugby Club Eindhoven, Nijmeegse Rugby Club The Wasps, de Utrechtse Studenten Rugby Society en Dukes 3 en 4 aanwezig. Aangezien de Wasps en USRS beide met 10 spelers komen, wordt er geclusterd. Zo zijn er uiteindelijk 4 teams en worden er wedstrijden gespeeld van 2 x 25 min.
Om 11:00h kicken Dukes 3 af tegen Wasps/USRS. Het is duidelijk dat de Wasps/USRS nog even op elkaar ingespeeld moeten raken, maar de wedstrijd wordt verdiend gewonnen door Dukes 3 met 19-0. De volgende wedstrijd tussen Dukes 4 en RCE is een spannende wedstrijd, waarbij beide teams er vol voor gaan. Na een verhitte 1e helft volgt een sportieve 2e helft met goed rugby van beide kanten. Uiteindelijk weten Dukes 4 te winnen met 14-12 door één conversie meer te maken dan RCE. Lees meer...  Voor foto's van deze geslaagde (regenachtige) dag zie "foto-album" 
 
GEVONDEN VOORWERPEN
Met ingang van dit seizoen staat een rode kist in de gang beneden bij de kleedkamers, deze is voor de gevonden voorwerpen. En het is ongelooflijk hoeveel kleding, schoenen, scrumcaps, etc. er na een gemiddelde trainingsavond of wedstrijd blijft liggen langs het veld of in de kleedkamers.
Maar ook rugbymaterialen en bidons blijven gewoon langs het veld liggen. Wees zuinig op je eigen spullen en die van onze rugbyclub. 
 
PARKEERVERGUNNING I.P.V. ORANJE KAARTJE
Leden van The Dukes kunnen via de rugbyclub een parkeervergunning aanvragen voor parkeerterrein P2. Met deze vergunning kan gratis geparkeerd worden tijdens clubactiviteiten. Geen op en neer geloop meer naar de parkeerplaats met een oranje parkeerkaartje. En de penningmeester hoeft niet zo vaak meer nieuwe parkeerkaarten te bestellen. Een win-win situatie voor iedereen dus eigenlijk.
 
Waarom dus niet gewoon een bericht sturen aan penningmeester@dukesrugby.nl, waarin je het kenteken van de auto en je naam, en indien je kind lid is ook zijn/haar naam, doorgeeft? Doen!
 
ALGEMENE LEDENVERGADERING
10 NOVEMBER 2014
Het bestuur nodigt de leden (en ouders van jeugdleden) van Rugbyclub The Dukes uit voor een Algemene Ledenvergadering op maandag 10 november a.s. Aanvang 20.00 uur.
Het bestuur zal de ALV een voorstel doen voor
- het vaststellen van de jaarlijkse bijdrage (contributie) voor 2015 en volgende en
- het vaststellen van het nieuwe huishoudelijk reglement
Verder zal het bestuur een toelichting geven op het verloop van het clubontwikkelplan zoals door de ALV verzocht in haar bijeenkomst van 13 mei jl.
De notulen van de vorige ALV en de voorstellen ter bespreking zullen ruim voor de datum van de ALV per mail worden verzonden aan de leden.  Zodra verzending gereed is, wordt dit ook op DigiDukes bekendgemaakt zodat je kunt controleren of je de stukken hebt ontvangen.
Toine van Loenhout, secretaris
 
TAS GEVONDEN VAN "BRAM" 
Een oplettende wandelaar heeft een rugbybal gevonden met de naam 'Bram' erop.
 
Als je deze bal mist, meld je dan even bij de secretaris, dan krijg je de naam en telefoonnummer van de vinder.
 
Toine van Loenhout, secretaris@dukesrugby.nl
 
Week 36/2014
Rugbyclub The Dukes    Limietlaan 7  5216 JJ 'S-Hertogenbosch   info@dukesrugby.nl