19 февруари, 2019
Click here to view this email in your browser            Споделете с приятели: 
 
 
ЕЕ и ВЕИ дава възможност за развитие на бизнеса в областта на устойчивата енергия. Нарастващата нужда от решения за спестяване на ресурси и за автономно енергийно производство стимулират включването на нови участници в пазара: доставчици, търговци, инвеститори и потребители. Не пропускайте да запазите място в изложението и да се срещнете с тях, ако работите в тази сфера. 
 
АКЦЕНТИ В БЮЛЕТИНА
• Ерика Тесари от отдел "Маркетинг и комуникации" представя в интервю продуктите и техните области на приложение на фирма Uniconfort - изложител в ЕЕ и ВЕИ.
• Новини от партньори и анонси.

Полезни линкове: • Бюлетини  • Пресинформация  Брошура   Статистика 2018
Паралелни събития: Интелигентни градове, Save the Planet (управление на отпадъци)
Организатор: Виа Експо, tanya@viaexpo.com, тел.: 032/ 512 905, 088 679 31, www.viaexpo.com 

 Абонирайте се за бюлетина ни!         Присъединете се към групите ни!
 
 
ИНТЕРВЮ 
Уважаема г-жо Тесари, какви решения ще представите на предстоящото изложение? Котлите за биомаса на Uniconfort могат да произвеждат от 199 kWh до 25 MWh и от 50 kWel до 5 MWel. Благодарение на иновативна технология те изгарят различен вид биомаса, с високо ниво на влага (до 120%).
Котлите Uniconfort (в стандартни и / или специални версии) са съвместими с различни видове биомаса:
• Горски отпадъци и отпадъци от дървообработващата промишленост (дървесни стърготини, кора, трески)
• Селскостопански отпадъци (отпадъци от маслини и лозя, слама и люспи, конски отпадъци, кори и камъни)
• Отпадъци от хранително-вкусовата промишленост (доматени люспи, дестилационни отпадъци, ябълки, плодове, остатъци от дестилация в пивоварни, преработка на маслодайни семена и кълнове)Кликнете тук, за да прочетете интервюто

 
НОВИНИ ОТ ПАРТНЬОРИТЕ 
 
Специализирани видео обучения – съвместна инициатива на БАИС и КАБ
Българската асоциация за изолации в строителството и Камара на архитектите в България представят специализирани видео обучения в областта на хидроизолациите и топлоизолациите в строителството. Видео-обученията запознават потребителите с последните новости, като изложената информация съдържа синтезирано обобщение на най-важните изисквания и детайли при изпълнението на хидроизолационните и топлоизолационните системи. Повече информация тук.
  Търговско-Промишлена Камара – Пловдив е неправителствена структура с обхват на дейност – гр. Пловдив и Централния Южен Район на България. Работи в рамките на системата на Българските Търговско-Промишлени Палати (26), Световната Мрежа от ТПП, мрежата от Европейски Информационни и Иновационни Центрове на ЕС – Еnterprise Europe Network (600), доставчик на услуги с бизнес насоченост за приблизително 1 000 членове и 6 000 клиенти годишно.
 
 
 

Голямата роля на биоенергията в съвременния енергиен микс и в бъдещото развитие на нисковъглеродната икономика насърчава дебат относно предизвикателствата и възможностите, които предлагат ресурсите от биомаса. www.besustainablemagazine.com дава своя принос в популяризирането на темата за биомасата, като предоставя научно и практическо съдържание не само на специалисти в областта, но и на широк кръг от читатели, работещи в други сфери.
Съобразно новите правила GDPR повече за нашата политика за поверителност и защита на личните данни може да намерите тукАко не желаете да получавате информация от нас, моля отговорете на този имейл с "Отписвам се".