Hej,
  
Nu blev det äntligen lite riktig vinter så vi får användning för alla varma mössor, goa sockor och härliga halsdukar! Själv var jag ledig förra veckan och njöt av skidåkning och frisk luft i fjällen, och jag blev nästan förvånad när vintern följde med oss hem igen. Hör du till de som snarare längtar till våren så finner du kanske tröst i de nya vår- och sommarkollektionerna från Drops Design som redan nu finns ute på nätet och snart även kommer i tryckta kataloger.
 
Sockfest hela februari
Sockor stickas förvisso året om, men visst passar det bra att kylan kom just nu när vi ställer till med sockfest?
Under hela februari månad erbjuder vi 25% rabatt på vårt soriment av sockgarner från Garnstudio/Drops Design. 

Fabel enfärgad: NU 20 kr, ord pris 26 kr
Fabel print: NU 21 kr, ord pris 28 kr
Fabel long print: NU 23 kr, ord pris 31 kr
Big Fabel: NU 44 kr, ord pris 58 kr
Delight: NU 26 kr, ord pris 35 kr

Utöver detta har vi även REA på BC-garns sockgarn Arwetta i mjukaste merinoull som nu kostar 39 kr istället för ordinarie pris 55 kr.
  
Observera att vi inte har någon bytesrätt på REA-garner. 
 
 
Visste du att Litet nystan också finns på Facebook?
 
I skrivande stund är det 194 personer som gillar och följer butiken på Facebook, det tycker vi såklart är jättekul men mycket vill som bekant ha mer :) Visst borde vi väl kunna spräcka 200 om vi hjälps åt?
 
Klicka på loggan här bredvid eller besök www.facebook.com/litetnystanAB, så kan du också följa med och hålla dig uppdaterad.
 
  
Påfyllning i hyllorna
Vi har nyligen fått in en rejäl sändning med alla färger i det mycket omtyckta garnet Palino, så nu kan du frossa i läckra färgkombinationer av härlig merinoull.
 
Dessutom har vi äntligen fått in fler färger av Drops Alpaca och Drops Nepal som länge varit restnoterade! Den tunna, silkiga Drops Lace har nu fått en uppdaterad och lite klarare färgskala, bland annat en jättefin grön och roströd nyans.
 
 
 
Populär bok om lyfta maskor och flerfärgsteknik
Lotta Bengtsons och Madelaine Janssons nya bok Sticka flerfärgsmänster med lyfta maskor visade sig vara mycket efterfrågad! De två första leveranserna sålde slut direkt men nu har vi fått in fler. Passa på att skaffa dig ett exemplar av denna inspirerande bok! Den innehåller en mängd idéer till enkla, snygga och roliga sätt att sticka med flera färger. Här finns inspirerande exempel och provlappar samt några basmönster för den som snabbt vill komma igång med t. ex, en mössa, vantar, muddar eller väska.
 
"Vi provstickade en lapp, blev fast och nu kan vi inte sluta. Det är härligt!" skriver författarna i inledningen. Det är lätt att hålla med dem. Boken kostar 220 kr.
 
 
 
    
Mycket garnglädje!
 
önskar Karin 
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Litet nystan
- butiken med inspirerande garner i naturmaterial

S:t Paulsgatan 20, 118 48 Stockholm
tel 08-643 34 60
info@litetnystan.se
www.litetnystan.se
www.facebook.com/litetnystanAB
 
Öppettider:
vardagar kl 11-18
lördagar kl 11-15