AGENDA WEDSTRIJDEN 
Zaterdag 19 december 2015
15:00 uur: Dukes 1 - DIOK
 
Zondag 20 december 2015
11.30 uur: USRS 3 - Dukes 3
13.00 uur: Colts - West 1 

De DigiDukes agenda is een momentopname. Kijk voor het laatste nieuws op Twitter of de agenda op de website.
 
 
 
  MEER DUKES  
   
 
  REDACTIE  
Nieuwtjes om te delen, tips of opmerkingen voor de redactie?
Jantien en Giel horen het graag via digidukes@dukesrugby.nl
 
  CLUBSPONSOREN 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Colofon
DigiDukes is de wekelijkse nieuwsbrief van Rugbyclub The Dukes voor - in willekeurige volgorde - leden, sponsors, vrienden, fans, en relaties.
De artikelen worden gepubliceerd in de volgorde clubnieuws, nieuws over individuele leden en overig nieuws.
DigiDukes wordt elke woensdagavond verspreid via e-mail en er wordt naar verwezen via de Twitter- en Facebook accounts van Rugbyclub The Dukes.
Voor dagelijks nieuws kun je Twitter en de website raadplegen. Op de website tref je ook oudere berichten en meer informatie aan.
Aanmelden voor Digidukes via digidukes@dukesrugby.nl
 
WEDSTRIJDUITSLAGEN;
Dukes 2; ASRV Ascrum - Dukes 2: 45 - 5
Dames NSRV Obelix 1 - Dukes / Octopus 1: 37 - 31
Colts; RFC Haarlem - Dukes 1: 42- 5 
Junioren; Cas RC junioren - Dukes 1: 58 - 7 
Cubs1; HRC Cubs 1 - Dukes 1 : 67 - 0 
Cubs2; Dukes 2 - Utrechtse RC 2 : 67 - 10
 
NIEUWJAARSRECEPTIE


Het Bestuur van Rugbyclub The Dukes nodigt u traditiegetrouw van harte uit voor de Nieuwjaarsreceptie op vrijdag 1 Januari 2016, vanaf 16.00 uur, in ons clubhuis aan de Limietlaan te Den Bosch


 
NIEUWE TEGELTJES VOOR AAN DE WAND
Om de club te steunen is er bij de opening naar sponsoren gezocht en gevonden voor de totstandkoming van een uniek kunstwerk;
een enorm tegeltableau, samengesteld uit allemaal verschillende tegeltjes van 15 x 10 cm. Persoonlijk, origineel en met een afbeelding of tekst naar keuze. We hebben inmiddels heel wat complimenten in ontvangst mogen nemen.

Heeft u als Dukes lid, sportvereniging of bedrijf deze unieke kans bij de opening laten lopen en daar nu spijt van, dan bieden we u nog een keer de gelegenheid om alsnog (of wederom) in te tekenen op een nieuwe ronde, lees hier meer.

 
EEN BEROEP OP DE "BAND OF BROTHERS"
 
Wayne Wildbore is een oud trainer/speler van The Dukes. Wayne is een aantal jaren geleden teruggegaan naar Nieuw Zeeland, tijdens ons 40 jarig bestaan heeft hij onze club voor het laatst bezocht.
Het heeft Wayne het afgelopen jaar niet meegezeten. Er is een kankergezwel aangetroffen in een van zijn ogen. In Nieuw Zeeland was er maar een medische oplossing; “de verwijdering van zijn oog”.
Er zijn wereldwijd maar 2 plaatsen waar een bestraling van zijn oog kan plaatsvinden, dit zijn Los Angeles en Liverpool.
Een hele dure operatie. 
 
Met de pet rond
Op de rugbyclub in Nieuw Zeeland waar Wayne nu lid is, is het idee geopperd en uitgevoerd om geld in te zamelen. 
Een aantal leden van The Dukes vonden dit een goed idee en volgen dit voorbeeld. 
Daarom zal er aanstaande zaterdag op de club met de pet rond gegaan worden, om geld op te halen ter ondersteuning van Wayne.
 
GUPPEN TEAMBUILDING
12 december was een bijzondere ochtend voor de guppen. Zij trainden dit keer niet op het veld. Ze liepen niet warm, kropen niet in de ballencontainers, speelden geen vos & haas en zeiden niet dat ze sterker zijn dan Werner omdat hij de bal niet kon afpakken.
 
Dit keer was er een teambuildingsactiviteit georganiseerd in de vorm van een knutselochtend. Er werden vlaggetjes versierd waarmee een mooie vlaggenslinger gemaakt is voor Ralph, een gup die door ziekte al een tijd niet mee kan trainen.  Het was verbazingwekkend om te zien hoe gefocust de jonge spelers aan de slag gingen: je kon een speld horen vallen in het clubhuis! Geschat zijn er 241 R-A-L-P-H vlaggen versierd. In het nieuwe jaar zullen we ze aanbieden en wensen daarmee Ralph alle goeds in 2016. Een en ander werd afgesloten met een ferme Dukes yell die als videoboodschap op de laatste vlag werd geplakt.
Mooi werk guppen! 


 
SJORS SPORTIEF
Afgelopen zaterdag was er een extra training voor de jeugd. 
Onder leiding van Frank van den Heuvel en met behulp van een flink aantal assistent-trainers is er voor 42 kinderen; turven, benjamins en mini's, een kennismakingstraining georganiseerd.
 
Een leuke manier om kennis te maken met rugby. Ouders vonden dat we het leuk hadden aangepakt en dat de kinderen zich snel op hun gemak voelden bij de aardige trainers. 

Alle trainers bedankt voor jullie inzet. 

 
Week 51/2015
Rugbyclub The Dukes    Limietlaan 7  5216 JJ 'S-Hertogenbosch   info@dukesrugby.nl