Klik hier om deze email in uw browser te lezen

nieuwsbrief - april 2022
www.devroolijkefrans.nl

 
 

De eerste zonnestralen zijn al doorgekomen en wat voelt dat weer heerlijk die zon! De koeien mogen de wei weer in en wij mogen de terrassen weer op! Vanaf 1 april is ons volledige terras seizoen weer geopend  Tot snel!

 
 
 
 

Pasen

Eten, drinken en cultuur: Alles komt tijdens de Paasdagen op 17 en 18 april bij elkaar bij Uitspanning De Vroolijke Frans. Op beide Paasdagen kunt u vanaf 11.00 uur genieten van een heerlijke Paasbrunch en vanaf 17.00 uur een uitgebreid Paasdiner. Op 2e Paasdag, maandagmiddag 18 april, is er bovendien het muziekfestival PaasPOP bij de Kleine Frans.

De Paasbrunch wordt ook dit jaar bij ons uitgeserveerd. U hoeft dus niet aan te sluiten bij een buffet maar wij serveren persoonlijk bij u aan tafel zodat u kunt genieten van de intieme sfeer met familie en vrienden. Voor de kinderen is er op beide dagen vanaf 14.00 uur eieren zoeken in de tuin van De Vroolijke Frans. Er is een verrassing voor degene die de meeste eieren vindt.

Vanaf 17.00 uur kunt u aanschuiven voor het Paasdiner. U kunt hiervoor een keuze maken uit onze uitgebreide menukaart of kiezen voor het speciale paasmenu. Reserveren wordt warm aanbevolenl!

Benieuwd naar de brunch en het Paasmenu? Kijk hier op onze site.

Benefietavond Oekraïne in de Vroolijke Frans

Op woensdag 6 april organiseert de Vroolijke Frans een benefietavond voor Oekraïne. De avond begint om 18.00 uur en zal worden opgeluisterd door het Arnhems Slavisch Koor, er is een speciaal buffet met Oekraïense specialiteiten en er vindt een veiling plaats. De prijs voor het buffet is € 30, en het totale bedrag komt ten goede aan de lokale initiatieven voor de opvang van Oekraïense vluchtelingen. U kunt reserveren voor deze avond op onze site: www.devroolijkefrans.nl of te bellen naar 0575-561719

Voor meer informatie en het programma kunt u
hier klikken

 
 
 

Nieuwe kaart

De asperge tijd is weer aangebroken! Op onze nieuwe lente kaart staan dan ook meerdere asperge gerechten. Deze kaart zal op zaterdag 16 april ingaan en is dan op onze site te bekijken.

 
 
 
 

Wil jij naast hard werken ook nog graag de kans hebben om door te groeien dan zoeken wij jou!
Ons restaurant met 2 zalen ligt in een prachtige natuurlijke omgeving in het buitengebied van Brummen. Wij werken met veel streekproducten en met groenten en kruiden uit onze eigen moestuin.
Jij zal als zelfstandig werkend kok aan de koude of de warme kant staan en achter onze Kamado grill. Bij feesten en grote partijen bereid je de Mice en Place voor en mag je live barbecueën of mooie Street food gerechten ter plekke bereiden.
Lees hier verder.

Cultuurmenu

 

Dit zijn onze culturele ativiteiten voor de maand maart. Houd voor actuele info de website in de gaten.

 
 

wo 30 april 20.00 uur
Literaire avond

Literair Café en Open Podium: Thema 'eerste Liefde'

 
 
 

zo 3 april
Sir No Sir
gratis entree

Het duo SIR NO SIR bestaande uit songwriters Tessa Nikopoulos en Toon Raaf brengen met dynamische meerstemmigheid als kern van de sound, hun politieke en persoonlijke teksten aangekleed met veelzijdige arrangementen. Meer info

 
 
 

wo 6 april
Oekraine Benefietavond

een benefietavond voor Oekraïne. De avond zal worden opgeluisterd door het Arnhems Slavisch Koor en er is een speciaal buffet met Oekraïense specialiteiten

 
 
 

do 7 april 21 u - € 7,50
Aerosmith Covertijd

Deze ‘Covertijd in de Vroolijkheid ’ het repertoire van Aerosmith zal op de planken worden gebracht door een band samengesteld uit muzikanten van verschillende formaties.

 
 
 

ma 18 april (2de paasdag) 14.30
Paaspop The Maddoxs

De legendarische sixty band bij de Kleine Frans.

 
 
 

Openingstijden

 

ma gesloten
di wo do vanaf 16.00 u.
vr za zo vanaf 11.00 u.

Wilt u buiten de gangbare openingstijden een feest of groepsactiviteit plaats laten vinden? Neem dan gerust even contact op! Wij ontvangen u graag. Tel: 0575-561719

 

Menukaart

 

Klik hier voor de aangepaste menukaart.

 

Nieuwsbrief

 

Bent u nog niet op deze nieuwsbrief geabonneerd en u wilt hem wel graag ontvangen klik hier

 
 

 

 

De Vroolijke Frans
Knoevenoordstraat 51
6971 LH Brummen (Broek)
Tel: 0575-561719
www.devroolijkefrans.nl