Hej,
  
Vi befinner oss i mellansäsongen - är det vinter eller vår, ska man ta på sig mössa eller solglasögon, dricka te eller äta glass? Sticka i ull eller bomull :)
  
Låt oss hoppas att vintern verkligen rasar ut nu och att våren segrar till helgen! Själv ska jag "fira" med att umgås på nära håll med alla mina nystan. Det är nämligen dags för inventering och därför håller butiken stängt både måndag 30/4 valborgsmässoafton och tisdag 1 maj. Vi har såklart öppet som vanligt under fredag och lördag, men sedan är ni varmt välkomna igen först på onsdag den 2 maj till en välfylld och vårstädad butik!
 
Missa förresten inte nästa kurs i att sticka picoter med Triinu, se nedan!
 
 
Nya sjalnålar 
Vi har fått in en liten sändning med  nya, jättefina sjalnålar. De passar perfekt att knäppa en  kofta, väst eller sjal med.
Den stora kiltnålen i antiksvart eller antikmässing kostar 99 kr. Den läckra "spiralnålen" och den kopparfärgade nålen kostar 189 kr styck.  
 
 
AKTUELLA KURSER & AKTIVITETER
 
FAVORIT I REPRIS: Picoter på längden och bredden
Onsdag 16 maj kl 18.30-21.00

Picoter kan användas på flera olika sätt som utsmyckning i en i övrigt enkel stickning. På den här kursen lär du dig använda picoter vid uppläggning, avmaskning och som kantmaskor med eller utan inbyggda ökningar och minskningar. Du får träna på de olika momenten under kursen genom att sticka en miniatyrsjal eller filt och påbörjar kanske ett par muddar. Kursledare är Triinu Andreassen.
Läs mer om kursen och anmäl dig här!
 
 
Öppettider i valborg:
måndag 30/4 & tisdag 1/5 stängt
fr. o.m onsdag 2/5 öppet som vanligt
 
Mycket garnglädje!
 
önskar Karin 
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Litet nystan
- butiken med inspirerande garner i naturmaterial

S:t Paulsgatan 20, 118 48 Stockholm
tel 08-643 34 60
info@litetnystan.se
www.litetnystan.se
www.facebook.com/litetnystanAB
 
Öppettider:
vardagar kl 11-18
lördagar kl 11-15