Nieuwbrief rdgKompagne
RDGKOMPAGNE NIEUWSBRIEF
 
MEI 2017
Tobii lanceert de PCEye Plus
PCEye PlusBedien zowel de computer als apparaten in huis volledig met uw ogen, of combineer oogbesturing met spraakherkenning of een schakelaar. Met een ingebouwde microfoon, schakelaaraansluiting, bijgeleverde IR-zender en nieuwe software is deze nieuwste PCEye oogbesturingsmodule completer uitgerust en gebruiksvriendelijker dan ooit.
 
 
Communiceren, internetten en ontspannen
AmegoAmego is een nieuwe, gratis te downloaden paginaset voor geletterde Mind Express gebruikers. Deze uitgebreide paginaset geeft via een persoonlijke startpagina toegang tot communicatiepagina’s en veelgebruikte computertoepassingen, inclusief muziek en video’s, telefonie, internet, sociale media, omgevingsbediening en talloze spellen. De hele paginaset is opgebouwd met grote knoppen en is daardoor ook gemakkelijk met de ogen te bedienen. Dankzij de consequente indeling is Amego bovendien uitermate geschikt voor gebruik met een aanraakscherm met 10x6 raster voor vingergeleiding.
 
 
Contactloze blaasschakelaar
Sento MPDe Sento MP is een volledig contactloze blaasschakelaar. Anders dan andere blaasschakelaars wordt de Sento MP niet in de mond genomen, maar als een microfoontje vóór de mond geplaatst. Door met minimale kracht in de Sento MP te blazen, kan de gebruiker hulp oproepen, een omgevingsbediening of communicatiehulpmiddel bedienen, of op de computer muiskliks uitvoeren.
 
 
Een koffer en hoes voor de Kojo
Hoes KojoOp veler verzoek hebben wij een nieuwe koffer en hoes voor de Kojo ontwikkeld. In de handige transportkoffer neemt u de Kojo gemakkelijk en veilig mee naar verschillende vestigingen of gebouwen. De Kojo beschermhoes beschermt de Kojo tijdens intern transport en opslag aan het statief.
 
 
Trainen, ontwikkelen en spelen
EyefeelEyefeel is nieuwe software voor oogbesturing, met oefeningen en spellen voor kijktraining, therapie, ontwikkeling en ontspanning. De Eyefeel software bevat spellen voor verschillende doelgroepen en doelstellingen. Zo zijn er oefeningen voor het trainen van visuele aandacht, gericht kijken, volgen en sturen, educatieve spellen voor het leren herkennen en onderscheiden van objecten, een aantal kleurplaten, maar ook moeilijkere spellen, die leuk zijn voor een hoger cognitief niveau.
 
 
Nieuwe cursus TouchToTell
Basiscursus TouchToTellOp donderdag 22 juni verzorgen wij voor de eerste keer de nieuwe "Basiscursus TouchToTell". TouchToTell is een communicatie-app voor de iPad, met een unieke ingebouwde methode om het oefenen van spraak en taalbegrip te combineren met de totstandkoming van een persoonlijk vocabulaire. In de cursus leert u de uitgebreide mogelijkheden van TouchToTell kennen en leert u hoe u deze kunt inzetten om uw cliënt optimaal te begeleiden.
 
De cursus wordt gegeven door Esther Smolders, logopedist en ontwikkelaar van de TouchToTell app.
 
 
Succesvol Mind Express Congres
Mind Express CongresOp 11 mei jl. organiseerde Jabbla voor de eerste keer een Mind Express Congres in Nederland. Het was een bijzonder inspirerende dag.
 
Tijdens het congres werden workshops gegeven over o.a. Mind Express 4 en PODD. Daarnaast lanceerde Jabbla een aantal interessante nieuwe producten: de Mobi 3, Amego en Score, een in Duitsland zeer succesvolle paginaset voor symboolgebruikers, die nu ook in het Nederlands verkrijgbaar is.
 
 
Met Tobii naar concert
Je zal het maar hebbenEnige tijd geleden was het BNN-programma "Je zal het maar hebben" te gast bij Corné, die communiceert met een Tobii I-15. Voor de opnames leende BNN vorig jaar van ons een tweede I-15 voor presentator Tim Hofman. Samen bezochten Corné en Tim met hun Tobii's een concert van Mr. Polska.
 
 
Blijf op de hoogte van het laatste nieuws: like ons op Facebook!
rdgKompagne heeft ook een pagina op Facebook. Door onze pagina te liken, bent u altijd direct op de hoogte van de nieuwste hulpmiddelen, webshop aanbiedingen, cursussen en andere nieuwtjes.
 
Volg ons via Facebook
Meer informatie over onze hulpmiddelen en diensten leest u op
U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u zich hiervoor heeft aangemeld, of omdat u bent opgenomen in het relatiebestand van rdgKompagne. Wilt u onze nieuwsbrief niet meer ontvangen, dan kunt u zich uitschrijven via de link hieronder.