Click here to view this email in your browser
 
Hej,
 
Nog rasar vintern fortfarande emellanåt denna aprilmånad, men nu hoppas vi på riktig vår utan hagel och snöblandat regn! Snart är det Valborgshelg och 1 maj, butiken är öppet som vanligt lördag 29 april, men vi har stängt måndag 1 maj. Se till att ladda upp med garn och annat nödvändigt inför helgen ;)
 
 
KURSFAVORIT I REPRIS!
 
Flerfärgsstickning med lyfta maskor
Tisdag 9 maj kl 18.30-21.00
 
Lär dig att sticka mönster med flera färger på ett annorlunda och enkelt sätt. Det här är en kurs för dig som vill utveckla ditt stickande och se maskornas möjligheter.Vi går igenom grunderna i tekniken genom att sticka några provlappar. Tekniken har i det närmaste oändliga möjligheter och kan användas till allt från vantar, mössor, tröjor, väskor eller muddar.

Kursledare är Madelaine Jansson och Lotta Bengtson, som skrivit den inspirerande boken Sticka flerfärgsmönster med lyfta maskor. 

Läs mer om kursen och hur du anmäler dig här!
 
 
 
Vårens mönsterhäften från Sandnes!
 
Det är en produktiv vår hos Sandnes garn, vi har fått in hela 8 nya mönsterhäften sedan årsskiftet. Det är fina plagg till både baby, barn, dam och herr. Klicka på bilden på varje häfte så kan du se alla modeller som ingår på Sandnes hemsida.
 
 
Här nedan är några av våra favoritmodeller, vilka är dina?
 
Mönsterhäften från Sandnes säljs som vanligt för 49 kr tillsammans med Sandnes garn.
 
 
REA: Lang Merino 150
Vi behöver göra plats för fler nyheter och därför rear vi ut Lang Merino 150 som kommer att utgå ur vårt sortiment. Det är en mjuk och skön merinoull som är superwashbehandlad och passar jättebra till barn- och babyplagg. Merino 150 passar till stickor 2.5-3 mm, ett nystan är 50 g, och som namnet antyder 150 m, och kostar nu endast 47 kr mot ordinarie pris 59 kr. Gäller så långt lagret räcker.
 
 
OBS! Ingen bytesrätt på REA-garn.
 
 
Mycket garnglädje!
 
önskar Karin 
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Litet nystan
- butiken med inspirerande garner i naturmaterial

S:t Paulsgatan 20, 118 48 Stockholm
tel 08-643 34 60
info@litetnystan.se
www.litetnystan.se
 
Öppettider:
vardagar kl 11-18
lördagar kl 11-16