Newsletter Headline Here...
 
Grundet den aktuelle udvikling vedr. Convid-19 og smittespredningen heraf i Danmark, afventer vi Statsministeriets udmelding 10. maj om størrelsen på fremtidige forsamlinger.
 
 
 
 
EE LIVE - Koncert for Kamera fortsætter!
 
Esbjerg Ensemble lancerer virusfri koncertserie.
 
 
Efter en rigtig god åbning af vor alternative koncertsæson, EE Live - Koncert for Kamera, er vi nu klar til at lancere de to næste episoder. Det bliver med betagende sjælfuld musik som repræsenterer de to sæsonkoncerter der blev aflyst i marts og april måned:
 
Episode #2: Onsdag, 29. april kl. 20.00 Carl Maria von Weber: Trio i g-mol i version for fløjte og fagot
 
Episode #3: Torsdag, 7. maj kl. 20.00 Maurice Ravel: Trio i a-mol for klaver, violin og cello
 
Se teaser til disse to EE Live koncerter her
 
I centrum for koncerterne har vi pianist Kristoffer Hyldig, som er en kær og velkommen gæst i ensemblet - en musiker, det altid er en glæde at spille med og lytte til.
 
Rammen om de næste to koncerter er ensemblets faste øvelokaler i Norgesgade 23, som i øjeblikket er omdannet til filmstudio for anledningen. Adressen er en af Esbjergs ældste og bevaringsværdige bygninger med en spændende historie.
 
Hør musikerne fortælle om bygningen og musikken og nyd programmet!
 
EE Live - Koncert for Kamera, er Esbjerg Ensembles alternative koncertsæson så længe forsamlingsforbuddet er begrænset for at reducere smittespredningen af COVID-19.
Formatet er ikke en statisk filmet koncert, men en levende dialog mellem musikere, kamera og mikrofoner som fanger det uformelle, intense samspil og kærlighed til musikken.
Produktionen er en hybrid mellem live stream og velproduceret filmkoncert, hvor publikums blik er erstattet med kameraets mulighed for fokus og klip.
 
Ensemblets egne digitale kommunikationsmedarbejder Lars Tirsbæk Jørgensen producerer koncerterne med det bedste tekniske kvalitetsudstyr, og de udsendes i samarbejde med TV Esbjerg og Ugeavisen Esbjerg.
 
Den første koncert, der havde premiere 19. april, havde 366 unikke lyttere online, 2.500 som fulgte med på Ugeavisens stream og blev sendt 36 gange til i alt 70 husstande i Esbjerg.
 
Episode #4 er under planlægning og bliver produceret på herregården Endrupholm i samarbejde med Endrupholmfonden, og med Beethoven på programmet.
 
Du kan følge vore Live Koncerter her:
 
 
Koncerterne lanceres i samarbejde med Ugeavisen Esbjerg og TV-E, som også vil formidle koncerterne på sine platforme.
 
 
 
 
 
Vi håber naturligvis at være i gang igen for fuld musik hurtigst muligt. I mellemtiden vil vi sørge for at holde jer opdaterede på Facebook og Instagram.
 
Mens vi venter på normaliserede tilstande foreslår vi, at I abonnerer på vores EE Music Box 
 
Her vil vi i de kommende uger sende hyppige opdateringer fra vor digitale koncertsal og med personlige hilsener fra musikerne.
 
Lyt med allerede i dag !! 
 
 
 
 
 
ESBJERG ENSEMBLE
 
Vores kontortider:
 
Mandag – fredag 09:00 – 13:00            Bliver telefonen ikke besvaret i dette
                                                                tidsrum er vi optaget eller ude af huset. Indtal
                                                                venligst besked på telefonsvareren.
Lørdag – søndag lukket
  
  
                                                                                                      
                                                                                                WWW.ESBJERGENSEMBLE.COM