23 април 2020 г.                                               
 
 
 
Здравейте,
В този труден за всички ни период, когато поради разпространението в световен мащаб на Covid-19 не можем да работим както преди, бяхме принудени преди месеци да отложим изложението и конференцията seeSUSTAINtec 2020,
От друга страна, това е ценно време, за да обмислим как да сме по-гъвкави и да се запознаем с нови възможности, полезни за бъдещата ни работа.
Включихме компаниите, заявили участие в seeSUSTAINtec 2020 до 20-ти февруари, в ИНТЕРАКТИВНА БИЗНЕС ПЛАТФОРМА, като ще Ви ги представим в поредица от бюлетини.
Научете повече за техните решения, които биха могли да намерят пряко приложение в дейността Ви, а някои от тях предлагат дистрибуция.                  
                                                         
Ако и Вие искате да се възползвате от дългосрочна онлайн промоция, свържете се с нас, за да обсъдим участието Ви в платформата.
 
Поздрави и бъдете здрави!
Виа Експо: office@viaexpo.com, 0888 926 587, 0888 279 796 
 
НОВОНЕТИКС ЕООД
 
Новонетикс ЕООД съвместно със своите партньори Molinos AFAU, CPM Europe, Dutch Dryers, VYNCKE N.V. предлага цялостни линии и машини за смилане, сушене, гранулиране и изгаряне на отпадъци от дървесина, селското стопанство (слама, слънчогледова люспа, стебла на царевица и др.) и RDF.
 
Herz Armaturen GmbH
 
Пелетният котел HERZ pelletstar с мощности от 10, 20, 30, 45 и 60 kВт, убеждава с високата си ефективност, лесно обслужване и модерен дизайн. Фирмата предлага термопомпата Commotherm LWi Split въздух/вода с най-нова инверторна технология; висока енергийна ефективност при отопление, охлаждане и за подготовка на топла вода за битови нужди.
 
Amandus Kahl GmbH & Co. KG
 
Amandus Kahl - световно признато име и немско качество с традиции от 1876 г. Цялостни фабрики за комбинирани фуражи, инсталации за гранулиране на дървесина, пелетизиране на слама и биомаса. Инсталации за рециклиране на гуми и гранулиране на битови отпадъци.
 
ИСАВ-1 ЕООД
 
ИСАВ-1 ЕООД предлага технологични решения за превръщане на отпадъците от  агро производството в продукти с висока добавена стойност. Рационално оползотворените отпадъци осигуряват по-ефективни финансови резултати и спомагат за опазването на околната среда. Решения за пелетизиране на дървени трици, слама, люцерна, трици, слънчогледови люспи и други суровини. 
 
 
 
 
Списание Енерджи ревю се разпространява до специалисти, работещи в направленията: соларна енергетика, вятърна енергетика, биомаса, биогорива, газ, хидроенергетика, топлоенергетика, ядрена енергетика, специализираната администрация в сектора. За повече информация: www.energy-review.bg 
PowerIndustry-Bulgaria.com – българският портал за енергетика. Той е информационен източник и уеб медия за енергетика в България.
 
Василев и Томов ООД
 
 
Уникална горелка MPЕ Bistra 40/70 за изгаряне на твърди гранулирани горива - сламени или др. агропелети се произвежда от Василев и Томов ООД
 
Прочетете повече за нейните предимства, в кои области намира приложение, за последните тенденции в сектора в интервюто с инж. д-р Орлин Томов, управител на компанията.
 
Имате интерес да участвате в интерактивната бизнес платформа?
Свържете се с Виа Експо: office@viaexpo.com, 0888 926 587, 0888 279 796
Харесайте нашите страници във       
Съобразно новите правила GDPR повече за политиката ни за поверителност и защита на личните данни може да намерите тукАко не желаете да получавате информация от нас, моля отговорете на този имейл с "Отписвам се".

Организатор: www.viaexpo.com