Bezoek onze website »
Maart 2015

Be-Sync Projecten & Informatie Portaal

Eindelijk is het zover, we krijgen weer meer (bouw)projecten. De economie trekt aan en dit resulteert in projecten welke in uitvoering komen. We komen uit een lastige periode waarbij het belangrijk is dat we onze projecten goed in beeld hebben en houden. Projectmanagement is nu belangrijker dan ooit waarbij ondersteunende hulpmiddelen elementair zijn.

Met het Be-Sync Projecten & Informatie Portaal heeft u de mogelijkheid om al uw projectinformatie voor zowel uw interne als externe projectbetrokkenen (met autorisatie) optimaal beschikbaar te stellen.

In het Be-Sync Projecten & Informatie Portaal komt alle projectinformatie op één plek overzichtelijk bij elkaar.
Stelt u zich eens voor dat u alle onderstaande project informatie op één plek kunt vinden:
 • Actuele documenten (Met evt. goedkeuringsproces)
   - Contracten, verslagen, planningen, etc.
   - Mogelijkheid om u te abonneren op document mutaties
 • Online actielijst met notificatie
   - Inclusief afspraak historie
 • Uitvoerdersdagboek
   - Aanwezigheidsregistratie, Uitgevoerde werkzaamheden, (on)werkbare dagen registratie
 • Contactinformatie van alle betrokkenen
   - Opdrachtgever, onderaannemers, partners
 • Project nieuws
   - Informeren projectbetrokkenen, evt. met Twitter
 • Actuele begroting- en inkoopinformatie
   - Rechtstreek uit uw administratieve systeem
 • KAM / BMS Sjablonen koppeling
   - Altijd uniformiteit in uw project
 • Sterke zoekfunctie
   - Maximaal 3x klikken
 • Urenregistratie
   - Makkelijke online urenregistratie
Het Be-Sync Projecten & Informatie Portaal maakt onderdeel uit van het Algemene Informatie Portaal. Dit Algemene Informatie Portaal kunt u zien als het Intranet voor uw organisatie. Het Intranet geeft u de hulpmiddelen om optimaal te communiceren en informeren binnen uw organisatie. Functies als het registreren van verlofdagen, declaraties en een Wie-is-Wie functie behoren tot standaard functies.

Omdat onze wereld sterk blijft digitaliseren is het vanzelfsprekend dat ons Projecten & Informatie Portaal continue blijft ontwikkelen. Wij blijven het product steeds verder ontwikkelen om uw processen steeds meer en verder te ondersteunen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een integratie met de Materieel Webshop.
 

 Meer informatie over het Be-Sync Projecten & Informatie Portaal?

Bezoek onze website »    of bel      0318 - 43 82 26.

Be-Sync CRM oplossing in de cloud

U wilt toch ook dat uw commerciële mensen met de juiste en laatste informatie aan tafel komen bij uw prospects en klanten. Het is van belang dat zij o.a. kunnen zien bij welke relaties u welke contacten heeft, welke offertes uit staan, aan welke projecten u werkt, welke afspraken zijn er gemaakt en welke activiteiten er zijn gepland. 

In één oogopslag moet u kunnen zien waar en hoe de relaties liggen en kruisverbanden kunnen leggen.

Met de Be-Sync SharePoint Relatiebeheer (CRM) oplossing beschikt u zowel op kantoor als ook in de auto, of bij de klant aan tafel over de juiste commerciële informatie. Met een laptop, desktop of tablet op een gebruikersvriendelijke manier door uw offertes, relaties, projecten, gemaakte afspraken, geplande activiteiten of contacten heen bladeren.

Voorheen was de software lokaal op een SharePoint server geïnstalleerd. Momenteel is het ook mogelijk om de CRM oplossing als dienst af te nemen waarbij u geen hardware of interne ICT kennis nodig heeft. U gebruikt uw CRM oplossing vanuit de Cloud.
 

Meer informatie over de Be-Sync CRM oplossing in de cloud?

Bezoek onze website »    of bel      0318 - 43 82 26.

Hergebuiken (ontsluiten) van gegevens een steeds belangrijkere productiefactor

Door de jaren heen hebben bedrijven steeds meer informatie digitaal (gestructureerd) opgeslagen. We hebben allerlei systemen geïmplementeerd waar belangrijke bron data is opgeslagen. Op dit moment doen we nog veel te weinig met deze bestaande informatie. We kunnen deze informatie vele malen slimmer hergebruiken.
 
Het is tegenwoordig veel makkelijker geworden om deze informatie te ontsluiten (mits geautoriseerd) naar diegene die er behoefte aan hebben.
 
Be-Sync is gespecialiseerd in het hergebruiken van informatie zodat u informatie niet op 10 verschillende plekken heeft opgeslagen. Door slim om te gaan met alle beschikbare informatie komt u tot een vele malen efficiëntere organisatie waarbij uw medewerkers ook prettiger zullen werken.
 
Met SharePoint is het mogelijk om te komen tot 1 centraal Informatie Portaal waarbij wij alle belangrijke informatie voor u presenteren in 1 uniforme (werk)omgeving. Uw gebruikers hoeven niet meer allemaal verschillende systemen te kennen, 1 SharePoint Informatie Portaal is voldoende. Met het centrale Informatie Portaal kunt u informatie lezen maar ook schrijven.

 Meer informatie over het onsluiten van gegevens via portalen?

Bezoek onze website »    of bel      0318 - 43 82 26.

Laatste nieuws

Ondersteuning Volker Wessels BVGO
Vanuit Be-Sync mogen wij Volker Wessels BVGO helpen in de rol van Projectleider ICT. We gaan samen een aantal interessante project gerelateerde vraagstukken onderzoeken en invullen op het snijvlak tussen Business en ICT.
 
SAAOne blijft optimaliseren met SharePoint
Omdat het gebruik van SharePoint als positief wordt ervaren, blijft SAAOne verder optimaliseren met een aantal SharePoint componenten die gebruikt worden als basis voor een inmeet applicatie en een digitale verkeersloket.
© Copyright Be-Sync B.V. 2015