Nieuwsbrief januari 2019
Een frisse start in een nieuw jaar!

Het is januari, een mooi moment om opnieuw te beginnen en je doelen te evalueren en/of, als je ze nog niet hebt, te stellen. Wat zijn jouw ambities? Wat wil jij het komende jaar bereiken? 
 
Kom ook in het nieuwe jaar weer langs voor een cursus, lezing of workshop! We hebben weer boeiende activiteiten samengesteld met inspirerende docenten.
 
Bekijk het volledige programma op www.vuwestland.nl en voel je welkom! 
 
 

 
Haal meer uit je Android Smartphone!
 
Dat er meer kan met je Android Smartphone dan bellen en appen hoeven we je niet te vertellen. Best kans dat bepaalde functies niet helemaal duidelijk zijn of dat je simpelweg meer uit je Smartphone kunt halen dan dat je nu doet. Android tips & handige instellingen in een compleet overzicht, een workshop in 2 delen vanaf maandag 21 januari.
 
 Filosofie: Denken om van te houden
Januari is de maand van de Spiritualiteit. Wat versta je onder aandachtig leven? Onze mooie inleiding in de filosofie verdient jouw aandacht! We starten op woensdag 16 januari. De ideale manier voor iedereen die zich de kunst van het filosoferen eigen wil maken!
 
Engels voor beginners!
 
Engels voor beginners is de ideale keuze voor iedereen die zijn of haar kennis van de Engelse taal wil opfrissen. Begin bij het begin voor een goede basis voor het spreken en schrijven van de Engelse taal vanaf donderdag 10 januari.
 
 

Fotografie voor kinderen met Anne Imfeld
Wat is documentaire fotografie nou precies? Kun je zelf ook een documentaire fotograaf worden? Hou jij van fotograferen? We leren op verschillende manieren hoe je een verhaaltje met foto's kunt vertellen. Ontdek, beleef en vertel je verhalen met jouw foto's vanaf zaterdag 2 februari
 
 
De leukste typecursus TypeWorld voor kids
 
TypeWorld Kids is dé uitdagende online typecursus voor kinderen vanaf ongeveer 9 jaar. TypeWorld Kids staat midden in de belevingswereld van het kind, zeer interactief en volledig online. Vanaf dinsdag 15 januari leren de kinderen met tien vingers blind typen en ontvangen een certificaat als afsluiting van de cursus. EXCEL 2016 - vervolg
Werk je al met Excel en wil je nog meer mogelijkheden van dit systeem benutten? Op woensdag 9 januari worden alle Excel geheimen ontrafeld. Na afloop van de training heb je leren werken met de geavanceerde functies van Excel zoals draaitabellen, subtotalen, macro's en veel handige functies. 
 
 
LichteGedichtenDag
 
Bibliotheek Westland en WestlandTheater De Naald presenteren: 
LichteGedichtenDag
Gedichten en gelach. Gaat dat samen? Ja zeker! Op LichteGedichtenDag, een avond vol cabareteske verzen en schuddebuikpoëzie, virtuoze taaltovenaars met gevoel voor humor. Zelden kwamen zoveel gelauwerde woordkunstenaars, zoals Ivo de Wijs, Eric van Muiswinkel, Theo Danes en Machiel Pomp in één voorstelling bijeen. Katinka Polderman en Roel C. Verburg zingen hilarische liedjes. Een onvergetelijke ode aan de Nederlandse taal. Kom je ook? Dinsdag 29 januari, aanvang 20.15 uur in WestlandTheater De Naald. 

 
Het kantoor is geopend op maandag, dinsdag en donderdag 
van 9.00 tot 12.00 uur.

info@vuwestland.nl  -  telefoon 0174 418762
VU Westland - Koningin Julianaweg 158 's-Gravenzande