WEDSTRIJDAGENDA 
Zaterdag 2 april
  9:30 uur: Mini's Voorronde NK
11:00 uur: Cubs 2 - Oemoemenoe
12:00 uur: Cubs 1 - RC Eemland
15:00 uur: HRC - Dukes 1
 
Zondag 3 april
11:00 uur: USR 1 - Colts
14:30 uur: URC 1 - Dukes 2

De DigiDukes agenda is een momentopname. Kijk voor het laatste nieuws op Twitter of de agenda op de website.
 
  MEER DUKES  
   
  
 
  REDACTIE  
Nieuwtjes om te delen, tips of opmerkingen voor de redactie?
Jantien en Giel horen het graag via digidukes@dukesrugby.nl
 
  CLUBSPONSOREN 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Colofon
DigiDukes is de wekelijkse nieuwsbrief van Rugbyclub The Dukes voor - in willekeurige volgorde - leden, sponsors, vrienden, fans en relaties.
De artikelen worden gepubliceerd in de volgorde clubnieuws, nieuws over individuele leden en overig nieuws. Deadline voor kopij is dinsdag.
DigiDukes wordt elke woensdagavond verspreid via e-mail en er wordt naar verwezen via de Twitter- en Facebook accounts van Rugbyclub The Dukes.
Voor dagelijks nieuws kun je Twitter en de website raadplegen. Op de website tref je ook oudere berichten en meer informatie aan.
Aanmelden voor Digidukes via digidukes@dukesrugby.nl
 
WEDSTRIJDUITSLAGEN
Dukes 1 : RC Hilversum - Dukes 1 36 - 0
Junioren : HRC - Junioren 45 - 7
 

 
FINALE NEDERLANDS KAMPIOENSCHAP
Er wordt hard gewerkt voor de finalewedstrijd van het Nederlands Kampioenschap Rugby tussen Dukes 1 en RC Hilversum 1. Niet alleen op het trainingsveld maar ook voor alle leden, fans en sponsoren. Voor meer informatie zoals het tijdschema en bus- en entreeproijzen kijk hier. Je kunt online je bus en entree kaarten voor de finale op 16 april bestellen in onze eigen webwinkel.
 
 
De prijs van bus- en entreekaarten is:
- buskaart voor kinderen tot en met 12 jaar is (p.p.) € 5,00. De toegang tot het Nationaal Rugby Centrum in Amsterdam is gratis.

- buskaart voor kinderen vanaf 13 jaar en volwassenen is (p.p.)
€ 10,00. De toegangsprijs tot het stadion is € 5,00 per persoon.
 
WEDSTRIJD LIVE TE VOLGEN
De wedstrijd van de Haagsche RC tegen Dukes 1 van komende zaterdag is LIVE te volgen via een LIVEstream. Klik hier voor de livestream
 
LAATSTE PLAATSEN SENIORENTOUR
Schrijf je nu in voor één van de laatste vijf plaatsen voor de seniorentour. Datum van de tour: 29 april tot en met 1 mei. Kosten: € 225,00. Wat krijg je er voor terug? Een geweldige rugby ervaring in Engeland, een mooie wedstrijd met feest en BBQ op het clubhuis aldaar en nog veel meer!
Schrijf je in vóór donderdag 31 maart om zeker te zijn van een van de laatste tickets. Dat kan door een mailtje te sturen. 
 
ALGEMENE LEDENVERGADERING
Alle leden van RC The Dukes zijn via e-mail en langs deze weg uitgenodigd voor de Algemene Ledenvergadering op maandag 13 juni 2016 vanaf 20:00 uur in het clubhuis. Via de e-mail zijn ook het verslag van de vorige vergadering en de status van "Back to Basics" toegestuurd.
 
EUROPEES KAMPIOENSCHAP
NEDERLAND U18
Met Dukes speler Daan Swart heeft het Nederlands U18 team afgelopen zaterdag 26 maart - na twee overwinningen  - de finale van het Europees Kampioenschap gespeeld tegen Polen. Deze wedstrijd werd met 9 - 8 verloren. Meer informatie over dit toernooi via deze website.
 
JONGE PROFESSIONALS GEZOCHT VOOR AANPAK VAKWERKHUISJE
Het vakwerkhuisje - de voormalige kleedkamer van het eerste - wordt nu door The Dukes gebruikt als opslagruimte. In de toekomst willen de gemeente 's-Hertogenbosch - de eigenaar - en The Dukes - de gebruiker - er misschien een andere bestemming aan geven. Maar welke? Om de verschillende ideeën te inventariseren en deze vraag te beantwoorden krijgen jonge professionals (17 - 26 jaar) de kans om - in samenwerking met diverse ervaren experts - in een (gratis) 40-daags buitenschools talentprogramma een visie voor mogelijke herbestemming te ontwikkelen. Het project heet "Erfgoed expeditie vakwerkhuisje The Dukes" en er worden nog deelnemers gezocht. Ben jij deze jonge professional of weet je iemand? Meld je dan aan voor 28 maart. Kijk voor meer informatie en contactgegevens op de website.
Ook in het Brabants Dagblad wordt aandacht besteed aan de aanpak van het vakwerkhuisje.
 
THE DUKES FAN SJAAL
We staan in de finale! Bij het bedrijf van Pepijn Viguurs kun je voor de finale de originele The Dukes fan sjaal kopen voor € 15,00. Je kunt ze bestellen via e-mail , facebook of bel 06-12375824. Tegelijkertijd help je The Dukes want onze club ontvangt dan een bijdrage voor de clubkas.
 
Week 13/2016
Rugbyclub The Dukes    Limietlaan 7  5216 JJ 'S-Hertogenbosch   info@dukesrugby.nl