Click here to view this email in your browser
  Unsubscribe / Change Profile
*****************************************************************
  
За 9-та поредна година изложението Save the Planet (27-29.03.2018 г.) ще представи български и чуждестранни компании в областта на управление и рециклиране на отпадъци. Целта ни е да ви запознаем с такива, които успешно работят и нови за пазара ни, които търсят партньори.
  • Представяме ви за първи път в България: Molok Oy - финландската компания, изобретател на Deep Collection®. Системата разполага с вертикална конструкция, в която контейнерите са заровени на 1,5 м под земята, като само 40 % от тях се вижда. Могат да се монтират в градове, села, паркове, училища и т.н. Вижте предимствата на това решение.
  • Костинброд Еко АД е дружеството, което осигурява обществената услуга по обезвреждане на неопасните отпадъци, генерирани в общините от регион Костинброд /Своге, Сливница, Божурище, Годеч и Драгоман/ и е оператор на депото. Запознайте се с един успешен пример за публично-частно партньорство.
Свържете се с нас ако имате въпроси или се интересувате от участие или посещение на изложението: tanya@viaexpo.com, 032/512905, 0886/793172 

Възползвайте се от специалната ОТСТЪПКА при заявяване на участие до 15 ноември!

Запишете се в групите ни/абонирайте се за бюлетин тук:
 
 
Интервю с г-н Кари Корхонен, експорт мениджър на Molok Oy

     
Г-н Корхонен, моля, опишете основната идея на Молок контейнерът и какви са ползите от тази система?

Molok® контейнерът се основава на метода DEEP COLLECTION®. Той бързо се превърна в метод за управление на отпадъците за няколко милиона потребители по целия свят. Брилянтните изобретения често са прости. Това важи и за Molok® Deep Collection®. Системата разработена от Вейко Салли, основателят на Molok, разполага с вертикална конструкция, в която контейнерите са заровени на около 1,5 м под земята, като само 40% се вижда. Монтират се в градове, села, паркове и училища и т.н.
Това решение предлага множество предимства. Контейнерът за отпадъци Molok® Deep Collection ™ спестява място и е чисто, безопасно и икономично решение за ефективно и природосъобразно сметосъбиране... Интервюто продължава тук.
 
Интервю с г-жа Теодора Вълчева, управител Костинброд Еко АД
 
Г-жо Вълчева, разкажете ни накратко за пътя, който сте изминали. Какви са резултатите към момента?

Регионално депо Костинброд е един добър пример за публично-частно партньорство в България. То е собственост на община Костинброд и белгийски инвеститори. Съвместното им дружество Костинброд Еко АД е създадено през 2009 година и вече 8 години  работи устойчиво. Дружеството успешно построи първи етап на модерно регионално депо, експлоатира го екологосъобразно и най-вече генерира средства за финансиране на изграждането на втора клетка за депониране на отпадъци, която вече е готова и предстои да стартира експлоатация... Прочетете повече тук.

 
 
Сподели с приятели:

Съгласно Закона за електронната търговия този е-мейл може да е непоискано търговско съобщение. Ако не желаете да получавате писма от нас, отговорете "UNSUBSCRIBE" или натиснете линка "Unsubscribe" (Отписване) по-долу.