Hieronder vind je een bericht dat je kan interesseren op jouw weg naar zelfontwikkeling en persoonlijke groei. CHANGE ondersteunt dit initiatief graag. Samen kiezen we voor verandering. Together we CHANGE the world!
Hallo ,
 
Ekomenu kreeg een super goed rapport in HLN waar afgelopen weekend het aanbod van maaltijdboxen werd geanalyseerd.

De criteria waarop ze uitmuntend scoren zijn belangrijk voor bewuste consumenten zoals CHANGERS: weinig verpakkingsmateriaal, een grote hoeveelheid groenten  — tot 400gram — gedetailleerde info over alle ingrediënten, tips om restjes te verwerken en recepten volgens persoonlijke eetwensen.
Een supermeerwaarde is dat alle ingrediënten biologisch zijn, er een samenwerking is met lokale boeren en met onze Belgische groentenambassadeur Frank Fol.

Wil je het zelf ook eens uitproberen? Met onze bestelcode ontvang je nu 25% korting.
Hoe werkt het?
Je selecteert het type maaltijd en het aantal personen. Bestellingen vóór woensdag middernacht worden geleverd op vrijdag of maandag. Je beheert je eigen kalender dus je kan ook steeds pauzeren. Wekelijks heb je de keuze uit 20 recepten die aan bepaalde voorkeuren voldoen: vegetarisch, vegan, koolhydraatarm, eiwitrijk, keto, gluten-lactosevrij, diabetes, afslank, seizoen, zwanger, en nog zoveel meer.
 
💡 Tip: Op wearethechange.be staat er maandelijks een lekker recept van Frank Fol gemaakt in opdracht van Ekomenu. Het vorige was Kabeljauw met notencrumble en spekjes. Grijp nu je kans om zelf de test te doen met 25% korting.
 
Smakelijk!
 
 
Gina De Groote
CHANGE-maker
blad boek community house workshops platform
 
Het project CHANGE zorgt sinds 2010 voor meer bewustwording in deze wereld van verandering.
 
Gestart als een blad, zette hoofdredactrice Gina De Groote in 2016 haar missie verder met het groeitraject "Word wie je echt bent" en "YOGinA"; gelinkt aan haar boek My CHANGE. Het vroegere redactiekantoor is nu een thuis waar bewuste veranderaars en positiviteit elkaar ontmoeten. 
CHANGE Mail Change the Word bvba
Diependaalweg 6 – 3020 Herent – België
T +32 (0)16 29 75 32 – M +32 (0)475 58 53 62
BTW BE 0825 066 261 – IBAN BE02 7340 2918 0740
mail@changemail.be