16 юли 2020 г.                                               
 
 
 
 
Енергийна Ефективност
Интелигентни градове
Управление на отпадъци
Чистота на въздуха

Здравейте приятели,

Както вече Ви информираме в поредица бюлетини, Виа Експо представя компаниите, които имаха интерес да участват в неосъществилото се seeSUSTAINtec 2020. Физическото нереализиране на проявата в никакъв случай обаче не попречи на организатора да продължи да работи за своите клиенти. Ще продължим да Ви разказваме за необходимостта от устойчиво управление на отпадъци, технологии за третирането и оползотворяването им, превръщането в нови енергийни ресурси.

С представените фирми в този бюлетин можете да установите контакт чрез: 

Относно форми на промоция, с които бихме могли да съдействаме и на Вас, можете да бъдете информирани, ако ни пишете на office@viaexpo.com

Бюлетини                            Интервюта                          Изложения в чужбина

Поздрави!

Виа Експо; 0888 926 587, 0888 279 796
 
 
Elite Ambiente е част от групата в сектора на отпадъците с 5 инсталации в Северна Италия (Ethan Group) и е водеща компания в управлението на опасни и неопасни отпадъци. Основните дейности на компанията включват събиране, транспортиране и оползотворяване / обезвреждане на отпадъци.
 
 
Компанията е световен лидер в производството на енергия от отпадъци (EfW) и извършва инженерингова дейност, както и изпълнява строителството на цялостни инсталации и системни решения за термично и биологично възстановяване.
 
Балканика Енерджи АД е надежден партньор в проектирането, изграждане, доставка и въвеждане в експлоатация на инсталации за биогаз и компостиране. Цялостни решения за сепариране на битови отпадъци с модул стабилизиранне на органичната фракция.
 
IFE Aufbereitungstechnik GmbH е компания производител на машини и компоненти за индустрията за обработка на насипни материали. Виброконвейерите, екраниращите машини, магнитните и вихрови сепаратори от IFE работят надеждно повече от 70 години.
 
Новонетикс - съвместно със своите партньори Molinos AFAU, CPM Europe, Dutch Dryers, VYNCKE N.V. предлага цялостни линии и машини за смилане, сушене, гранулиране и изгаряне на отпадъци от дървесина, селското стопанство (слама, слънчогледова люспа, стебла на царевица и др.) и RDF.
 
Ако имате въпроси и се нуждаете от съдействие, сме на разположение.
Свържете се с Виа Експо: office@viaexpo.com, 0888 926 587, 0888 279 796

Харесайте нашите страници във       
Съобразно новите правила GDPR повече за политиката ни за поверителност и защита на личните данни може да намерите тукАко не желаете да получавате информация от нас, моля отговорете на този имейл с "Отписвам се".

Организатор: www.viaexpo.com