Beleef Brugge
Met Franky demon

 
 

mei

 
"Thuis in brugge"
Beste
 
Er werd de laatste maanden uitvoerig gefeest in Brugge. Zowel Cercle als Club Brugge werden kampioen, en dat bleef niet onopgemerkt. Ook de Triënnale werd feestelijk geopend en is nog te bezichtigen tot half september. Door het mooie lenteweer konden we ook al genieten op één van de vele terrasjes. Daarnaast blijven we ook verder werken aan de toekomst van onze stad. Voor elk wat wils dus, in Brugge voelt iedereen zich thuis!
 
Je hebt waarschijnlijk al gehoord van de nieuwe GDPR (General Data Protection Regulations) wetgeving. Ik wil je hierbij laten weten dat ik jouw privacy belangrijk vind.
Ik hou je persoonlijke gegevens bij om met jou te kunnen communiceren over mijn politiek werk, netwerkmomenten en activiteiten. Ik hou je gegevens bij in een goed beveiligd digitaal systeem. Jij kan op elk moment beslissen om je gegevens te laten verwijderen. Uiteraard geef ik je gegevens niet door aan anderen. Ik veronderstel dat jij mijn nieuwsbrief ook in de toekomst graag wil blijven ontvangen om op de hoogte te blijven. Indien je echter om een of andere reden toch wenst uit te schrijven kan dit steeds via de link onderaan in deze nieuwsbrief.
 
Ik hoop in de toekomst contact te blijven houden. Veel leesplezier!
 
 

 
 
toekomstvisie assebroek

Als schepen van ruimtelijke ordening gaf ik de opdracht om een toekomstvisie te ontwikkelen voor Assebroek. Er worden 4 sites aangepakt om een vlotte kern te creëren. Op de oude site van De Lijn kunnen gemeenschapsprojecten komen, zoals start-ups voor jonge ondernemers. Als tweede willen we het Gaston Roelandtsplein heraanleggen. Hier moeten meer auto's kunnen parkeren zodat er minder parkeerstroken nodig zijn in de Astridlaan, die hierdoor  fietsvriendelijker en veiliger zal worden. De derde ruimte is de site van Blydhove, deze komt leeg te staan en kan als stadspark ingericht worden. Tot slot moet er een vlottere doorsteek komen voor het verkeer aan de Astridlaan en Generaal Lemanlaan. 

 

 
 
investeren in jeugdwerk

Blijven investeren in een kind-en jeugdvriendelijke stad vind ik als schepen van jeugd belangrijk. De ondersteuning van jeugdbewegingen maakt daar deel van uit. Goede infrastructuur en degelijk materiaal is de basis voor een goede werking. Het jeugdlokaal van de welpen en kapoenen bij Scouts A. De Pauw in de Peterseliestraat krijgt een opknapbeurt. In samenwerking met het OCMW bieden we ook gratis sjorbalken aan aan de jeugdverenigingen. 

 

 
 
bouw nieuw dierenasiel
 
Het Blauwe Kruis zal binnenkort kunnen starten met de bouw van een nieuw dierenasiel op haar site aan de Krinkelstraat 4. Recent heb ik hier de stedenbouwkundige vergunning voor verleend. Het nieuw dierenasiel komt er, na de sloop van het bestaande dierenopvangcentrum en een herinrichting van de site, op dezelfde locatie.
 
 
 
 

 
 
the making of

De voorbereidingen voor de lokale verkiezingen in oktober zijn volop bezig. Dat is hard werken en veel plannen, maar vooral ook leuke ontmoetingen en gezellige gesprekken. Dat was ook het geval tijdens de fotoshoot met alle CD&V-kandidaten. Er heerste een sfeer van verbondenheid. We voelen ons allemaal thuis in Brugge! Wil je graag helpen met mijn campagne, stuur dan een mailtje naar schepen.demon@brugge.be.

 

 
 
 

schepen.demon@brugge.be

www.frankydemon.be