Click here to view this email in your browser
 
Hej,
 
  
Idag gör sig äntligen solen och sommarvärmen påmind igen :) Vi fyller upp hyllorna med leveranser in i det sista så välkomna in och förse er med garn och inspiration till sommarens alla stick- och virkprojekt.
 
Semestertider!
Butiken kommer att vara helt stängd för semester mellan 14 och 24 juli. Sista dagen vi har öppet före semestern är alltså lördag 12/7 och sedan öppnar vi igen fredag 25/7. 
 
 
Drops bomullsrea -35% på Paris & Muskat
Hela juli månad är det kampanjpris på bomullsgarnerna Paris och Muskat från Garnstudio Drops Design.
Passa på - nu kostar ett nystan Paris 16 kr istället för 24 kr och Muskat endast 19 kr istället för 29 kr!
Bägge garnerna passar till såväl stickning som virkning och det finns massor av mönster att tillgå via Drops mönsterbank på nätet.
 
Erbjudandet gäller så långt lagret räcker i juli månad. Observera att du inte har någon bytesrätt på REA-garner eller kampanjvaror.
 
 
Nytt från Hanne Falkenberg
Den danska designern Hanne Falkenberg har släppt några nya modeller. Som alltid är det spännande design och välsittande modeller. Toppen Bellis stickas i garnet Sophistica som är en skön blandning av lin och bomull. Materialsats med garn och beskrivning på danska eller engelska kostar 950 kr och är beställningsvara. Se alla olika färgställningar här: http://www.knit.dk/bellis.htm
 
Den populära modellen Studio som länge funnits i Hanne Falkenbergs Shetlandsgarn har nu kommit i en somrigare version i Sophistica. Materialsatsen kostar 995 kr och modellen finns i flera olika färgställningar, se dem allihop här: http://www.knit.dk/studio-.htm
 
Är du inte tidigare bekant med Hanne Falkenbergs design så finns alla plagg i hennes kollektion att se på http://www.knit.dk. Vi har ett litet urval av materialsatser på lager men kan ta hem andra enligt ditt önskemål.
 
 
Noro Taiyo - härliga sommarfärger
Vi har fått en leverans med några nya fina färger i Noro Taiyo 4 ply. Garnet är som alltid färgat i oväntade och vackra färgställningar som är så typiskt för Noro. Taiyo 4 ply består av 50% bomull, 17% ull, 17% polyamid och 16% silke och ett nystan på 50 gr är 210 m och kostar 120 kr. Passar till såväl strumpor som sjalar, toppar och tröjor. Själv är jag sugen på att sticka en Jujuba i Taiyo 4 ply...
 
 
 
 
Mycket garnglädje!
 
önskar Karin 
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Litet nystan
- butiken med inspirerande garner i naturmaterial

S:t Paulsgatan 20, 118 48 Stockholm
tel 08-643 34 60
info@litetnystan.se
www.litetnystan.se
www.facebook.com/litetnystanAB
www.instagram.com/litetnystan
 
Öppettider:
vardagar kl 11-18
lördagar kl 11-15
semesterstängt 14/7-24/7
 
Skicka gärna nyhetsbrevet vidare till dina garnintresserade vänner!