Scheveningen Light Walk
                              8 december 2018 
Inschrijving opent morgen vrijdag 29 juni om 17.00 uur!

Beste wandelaars,

December lijkt nog ver weg, maar morgen opent de inschrijving van de derde editie van de Scheveningen Light Walk! Op verzoek van velen van jullie opent de inschrijving in de avond. Om 19.00 uur gaat de officiele inschrijving voor iedereen open, maar voor jou, als trouwe fan van onze wandelevents, opent de inschrijving al om 17.00 uur.

Schrijf je via deze link in voor de derde editie van de Scheveningen Light Walk! 

Wij willen iedereen een gelijke kans geven om zich in te schrijven en accepteren daarom alleen individuele inschrijvingen. De eerste en tweede editie van de Scheveningen Light Walk waren een groot succes en erg snel helemaal volgeboekt. Wij raden je dan ook aan om zo snel mogelijk een startbewijs te bemachtigen.
Drie afstanden tijdens de Scheveningen Light Walk

Ook in 2018 hebben wij drie afstanden: 7,5 kilometer, 12,5 kilometer en 18,5 kilometer. Ook dit jaar worden de wandelaars van de 7,5 kilometer weer hartelijk ontvangen in Madurodam. Deze wandelaars kunnen voor hun start een bezoek brengen aan Madurodam. Deze miniatuurstad zal dit jaar worden versierd met 70.000 LED-lichtjes, weer 10.000 lichtjes meer dan vorig jaar. 
 
De twee langere afstanden starten op de Boulevard, vlak voor de Pier van Scheveningen. Alle afstanden finishen       's avonds ook weer hier
 
Onze website met informatie en sfeerimpressies

Op onze website vind je alle informatie over de Scheveningen Light Walk en video- en fotoimpressies van de afgelopen twee edities.

Inschrijftip


Onze tip om morgen tijd en stress te besparen: maak nu alvast een account aan op Inschrijven.nl. Deze website wordt door ons als inschrijfplatform gebruikt. Als je nu al een account met je NAW-gegevens aanmaakt, hoef je morgen om 17.00 uur alleen nog maar in te loggen om je in te kunnen schrijven. Dat scheelt veel tijd. Heb je al een account op Inschrijven.nl? Zorg dan dat je je inloggegevens bij de hand hebt.

Een account bij Inschrijven.nl is ook erg handig voor toekomstige sportevenementen, zoals The Hague City Walk 2019.

Pier Proeverij


Wil je graag iets eten voordat je aan de wandeltocht begint? De Pier heeft ook dit jaar een leuk Walking Dinner samengesteld, te verkrijgen bij diverse eettentjes op De Pier. De kosten zijn € 12,50 en het ticket voor het Walking Dinner is bij inschrijving te bestellen. De proeverij bestaat uit: pomodori soep van Veni Vidi Pizza, hamburgertje van Pickles Burgers & Wines, frietjes met huisgemaakte mayonaise van Par Hasard en een pizza punt van Veni Vidi Pizza.

Wil jij genieten van deze lekkere proeverij? Meld je dan aan via ons inschrijfformulier door het vakje aan te vinken. Je betaalt de proeverij tegelijk met je inschrijving voor de Scheveningen Light Walk. De stempelkaart voor de Pier Proeverij wordt samen met de stempelkaart van de Scheveningen Light Walk per post naar je verstuurd.
 
 

Ons goede doel: de KNRM

Ook in 2018 is de Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij het goede doel, dat de Scheveningen Light Walk steunt. Vorig jaar hebben alle deelnemers maar liefst € 7.785 opgehaald. Wij hopen dat we dit bedrag in 2018 gaan overtreffen.

De KNRM is ook dit jaar weer aanwezig met mooie lichtacts. Wat zij nog meer in petto hebben, blijft nog even een verrassing!

In het inschrijfformulier kun je aangeven waar jouw vrijwillige bijdrage aan besteed dient te worden, bijvoorbeeld aan thermokleding of reddingsvesten. De KNRM is erg blij met alle bijdragen!

Tot ziens in Scheveningen!

Dit jaar bestaat Scheveningen 200 jaar als badplaats. Met het thema "Feest aan Zee" wordt dit groots gevierd verspreid over het jaar. Ook tijdens ons event zullen we met speciale lichtacts hier aandacht aan besteden.
 
Geniet verder van je trainingen, je voorbereiding en vooral de voorpret voor de Scheveningen Light Walk. 

Via deze link kun je je vrijdag vanaf 17.00 uur inschrijven voor de Scheveningen Light Walk.

Tot ziens op 8 december in Scheveningen.

Met wandelgroet,
Organisatie
Scheveningen Light Walk