Sports Media

Sports Media's Nieuwsflash


03 december 2012

Sportcareers.be ... een uniek carrièreplatform in België en Nederland

 
Sportcareers

Ook al is sport een sector die niet weg te denken is in onze maatschappij, toch is het niet eenvoudig om een job in de sport te vinden. Jaarlijks studeren honderden bachelors en masters l.o. af, en om hen sneller aan de juiste job te helpen werd in juni 2010 www.sportcareers.be opgericht, ondertussen het grootste carrièreplatform voor de sportprofessionals in België.

Met dit online platform is er eindelijk één kanaal specifiek voor professionals met een passie voor sport die op zoek zijn naar een sportjob, carrièreadvies of interessante events in de sportsector. Er worden vacatures en stageplaatsen aangeboden door verschillende werkgevers: gemeenten en steden, sportorganisaties, brands en retailers, sportmedische centra, marketing- en eventbureaus, onderwijsinstellingen, enzovoorts. Onder de noemer ‘Sportcareers Meetup’ worden ook op verschillende plaatsen in België sportnetwerkevents georganiseerd, met de aanwezigheid van toppers uit de sportbusiness, waarmee je jouw eigen netwerk in de sport kan vergroten en versterken.

Wil je op de hoogte blijven van sportvacatures en interessant nieuws voor jouw carrière in de sport, volg Sportcareers dan via Facebook, Twitter of word lid van de LinkedIn Group.