Eigentijds EcoZeN Netwerk
Kom... en vier samen het leven!

We zijn weer open voor gasten en participanten!!
Zoek je juist nu een veilige en duurzame vakantieplek? Waar je reserveert zonder financiële risico’s? Dicht bij huis (maar 600 km van Utrecht) in een prachtig natuurgebied rondom de vallei van de rivier de Ourche, vind je onze zeer ruime natuurcamping en gastenverblijven.

Het Eigentijds Festival (zie www.eigentijdsfestival.nl) en het Kinderfestival (www.eigentijdskinderfestival.nl) die beide eind augustus gehouden worden gaan dus ook door! Iedereen die anders naar een spiritueel festival in Nederland zou gaan (daar zijn deze tot 1 september verboden) krijgt nu de kans om naar het Eigentijds Festival te gaan. De Franse overheid heeft namelijk bijeenkomsten tot 5000 personen in de buitenlucht toegestaan. Met ons maximum van 250 personen creëren we dus een zeer veilige situatie mede dankzij goed uitgewerkte protocollen bij de douches, toiletten en maaltijdvoorziening.
 
Wat zou het mooi zijn om onze bekende advertentieslogan KOM... EN VIER SAMEN HET LEVEN! van toepassing te laten zijn op deze zomer. Dat de vakantie (vacare) een viering mag worden; een leegmaken, zodat er opnieuw begonnen kan worden. Onze plek, met ook aandacht voor rituelen in onze mooie steencirkel, leent zich daar bij uitstek voor.
 
Schone lucht zonder fijnstof, gezond biologisch eten, de ruime stralingsvrije natuurcamping en minstens zo belangrijk na deze tijden van individuele afzondering, met inachtneming van de nieuwe protocollen, de ontmoeting met gelijkgezinden.
 
Over 14 dagen sturen we een 2e juni nieuwsbrief met daarin een verwijzing naar al onze activiteiten (workshops en cursussen) die we verder aanvullen, nu de overheid groen licht heeft gegeven. Veel workshopleiders staan te trappelen om hun bijdrage in de zomermaanden te geven. En natuurlijk kun je al een en ander daarover lezen op onze website.
 
Wat zijn we blij dat we weer gasten mogen ontvangen! Verder hopen we dat tijdelijke participanten voor Ecolonie en vrijwilligers voor het festival zich weer gaan aanmelden. Hun hulp hebben we nu hard nodig.
 
Met vriendelijke groet,
Bewoners en participanten
 
Eigentijds EcoZeN Netwerk
Deze e-mail werd verstuurd aan:
 
Stel je geen prijs meer op post van ons, klik dan op de link onder deze e-mail om je uit te schrijven.
Vind ons op Facebook