Beste en ,
 
Najaarsrit 2019
 
Zondag 8 september wordt weer de traditionele OCL Najaarsrit verreden. In de hoop dat de herfstkleuren al een beetje aan de bomen zijn te zien, rijden we richting noordelijke Veluwe.
Vanaf 10:00 ben je van harte welkom voor een kopje koffie bij ons stamcafé “de Swartesteegh” aan de Zwarteweg. Om 11:00 vertrekken we voor een rit van ongeveer 60 km via zoveel mogelijk z.g. “witte” weggetjes langs Hoevelaken, Appel, Het Woud, Hell, Hoef, Het Oever, Telgt richting Ermelo. Daar duiken we de bossen in rijden langs Leuvenum, Staverden, Speuld en Houtdorp richting Garderen. Daar lunchen we bij Gasterij “Zondag”.


De “Pitstoplunch” bestaat uit een kop soep, twee gesmeerde bolletjes en een broodje kroket, koffie selecties van de koffiecorner, melk en jus ‘d orange.
Na de lunch gaan we richting het zuidelijke deel van de Veluwe. Een route van ruim 60 km. Daarbij rijden we via Hoog Soeren en Assel naar Radio Kootwijk.


Radio Kootwijk is een voormalig zenderpark op de Veluwe, dat in de eerste helft van de 20ste eeuw een belangrijke communicatieverbinding vormde tussen Nederland en zijn toenmalige koloniën, met name Nederlands-Indië. Het werd gebouwd vanaf 1918. Ook werden er voor werknemers woningen gebouwd, die samen het gelijknamige dorp gingen vormen.

Na Radio Kootwijk rijden we verder via Kootwijk, Drieënhuizen, De Valk, Meulunteren, Nederwoud, de Glind terug naar Leusden.
Verwachting is dat we weer terug zijn bij “de Swartesteegh” rond 15:00 uur. Dan is er volop gelegenheid om na te genieten van deze rit onder het genot van een drankje.
De kosten voor de lunch bedragen € 14,- p.p.. Alle drankjes tijdens deze dag zijn voor eigen rekening.
De kosten voor de inschrijving zijn voor leden € 10,– en niet leden € 20,– per equipe.
 

Inschrijven
Inschrijven doe je uiterlijk 31 augustus via deze link https://www.oldtimerclubleusden.nl/inschrijven-2/ met vermelding van het aantal personen dat deelneemt aan de lunch. De totale kosten dien je over te maken op rekeningnummer NL46 ABNA 0250 9085 65 t.n.v. Oldtimer Club Leusden onder vermelding van Najaarsrit 2019 en het aantal personen dat deelneemt aan de lunch.
 
Prijsvoorbeeld 2 personen: Inschrijfgeld € 10,- + Lunch 2 personen € 28,- = Totaal € 38,-
 
Met oldtimer groeten,
 
Teun Noordhoff
Willem Posthumus Meyjes

 

FEHAC lidnummer 2016350
 
Bezoek onze website om naar de website van een sponsor te gaan.