Nieuwsbrief
 editie juli 2017
"It's summertime and the living is easy..." Voor velen is het nu heerlijk genieten van een welverdiende vakantie. Met nog zo'n 2 maanden voor de start van onze 32e editie ontvang je weer onze maandelijkse nieuwsbrief. Voor een relaxed momentje...
 
Wat hebben we dit keer voor je? In deze Nieuwsbrief:
  • Warming-up voor New York City Marathon in Breda
  • Lopen op vakantie? Win je inschrijfgeld terug met jouw vakantie trainingsfoto!
  • Wegens succes verlengd: Losse Veter op herhaling!
  • "Rennen nondeju!" met Run2Day
  • Swingend door de straten: spelen jullie op 1 oktober langs de route?
  • Campanile Bedrijvenloop raakt op stoom
  • Sneller op de hoogte van alle nieuwtjes? Volg ons op social media!
We wensen je natuurlijk weer veel leesplezier toe. Heb je tips of suggesties?
Laat het ons weten via communicatie@bredasesingelloop.nl.

Warming up voor New York City Marathon in Breda
 
Bij de introductie van een nieuw herstelproduct organiseerde Vifit Sport samen met Runner’s World een bijzondere actie: samen met een topatleet naar New York reizen en meedoen aan de marathon der marathons: de TCS New York City Marathon. En bij een perfecte voorbereiding kon de Bredase Singelloop natuurlijk niet ontbreken!
  
Na selectie zijn er uit de vele aanmeldingen 2 teams van 5 lopers samengesteld. Zij trainen onder leiding van olympische topatleten Susan Krumins-Kuijken en Robert Lathouwers toe naar de New York City Marathon. 
 
Deze 10 atleten gebruiken de Bredase Singelloop 2017 als enige officiële loop in de voorbereiding naar New York, waar ‘hét’ op 5 november moet gaan gebeuren. Bij de ‘Gezelligste loop van Nederland’ zullen zij ervaren dat je voor een prachtig parkoers en super enthousiast publiek eigenlijk helemaal niet naar de VS toe hoeft! Maar we zijn uiteraard enorm blij dat deze toppers Breda hebben uitgekozen om de laatste puntjes op de i te zetten!
 
Om de introductie verder luister bij te zetten zal een promotie team van Friesland Campina na finish onze eigen Singelloop-atleten voorzien van ViFit Sport High Protein producten. Da’s een lekker gezond vooruitzicht, toch?!
 
Kijk voor een uitgebreid artikel op onze website en zie wat je kunt verwachten!

Lopen op vakantie? Win je inschrijfgeld terug met jouw vakantie trainingsfoto!
 
Loop je vandaag linksaf de heuvel naar beneden of ga je juist rechts naar boven het bos in? Daar kan ik van genieten: iedere dag een andere route op vreemd terrein. Op ontdekkingstocht, lekker in beweging! Jij ook?
 
Over zo'n 2 maanden staan we al weer aan de start van de 32e editie van de Bredase Singelloop. Dan is het al weer der eerste zondag in oktober. Klinkt ver weg, maar na de wat natte editie in 2016 verwachten we dit jaar traditioneel weer héérlijke temperaturen!
 
Gaan de loopschoenen mee op vakantie? Lekker lopen door de wijdse natuur van Toscane of mediterraan Zuid-Frankrijk? Of op je favoriete camping in Nederland? Maakt allemaal niet uit: lekker in de ochtend je rondje doen op vakantie is toch geweldig? En wij willen jouw vakantiegevoel graag mee beleven!
 
Deel je leukste, origineelste of grappigste trainingsfoto tijdens jouw vakantie met ons! Zet je foto op Facebook, tag Stichting de Bredase Singelloop, en like onze pagina. Uit de leukste inzendingen selecteren we de winnaar en wie weet win jij je inschrijfgeld terug!
 
Daarvoor moet je natuurlijk wel eerst ingeschreven zijn voor deelname aan de Singelloop 2017.

Wegens succes verlengd: Losse Veter op herhaling!
 
De redactie heeft heel veel positieve reacties mogen ontvangen op onze actie met Losse Veter Magazine. Daarom doen we het gewoon nog een keer: Schrijf je nu in voor de Bredase Singelloop 2017 en maak kans op een GRATIS jaarabonnement op Losse Veter Magazine!
 
Het is natuurlijk ook wel een fraai exemplaar geworden. Maar liefst 144 pagina's met daarin een prachtig artikel over de aantrekkingskracht van ons evenement. Daarom een welgemeend 'Van harte proficiat!' aan de prijswinnaars. Wie dat zijn kun je lezen op de site.
 
Wil jij ook een GRATIS jaarabonnement op Losse Veter Magazine? Kans maken op één van de halfjaarabonnementen of één van de 50 exemplaren van het september-oktober nummer van dit prachtige blad?
 
Onder de inschrijvers in de maand augustus worden dan deze prachtige prijzen verloot. In totaal geven we 8x het (half)jaarabonnement weg en 50 losse exemplaren van het Magazine. Gemakkelijk toch?

"Rennen nondeju!" met Run2Day Breda
 
De deelnemers aan de Run2Day iRun voorbereidingstrainingen voor de Bredase Singelloop 2017 lopen er al in rond: het speciale loopshirt van Run2Day Breda, trotse sponsor van onze Halve Marathon wedstrijd.
En vanaf eind augustus is er nog een beperkte oplage beschikbaar!
 
Het ontwerp van het shirt leidt vooral op social media tot veel reacties.
Joan Simon Artigas van Run2Day: "We waren al positief verrast door het aantal deelnemers aan de trainingen, maar werden extra verrast door de vele super enthousiaste reacties op het shirt. Daarom hebben we gezorgd dat er nog een beperkt aantal shirts vanaf eind augustus beschikbaar is!"
 
Reserveren is mogelijk via breda@run2day.nl. Geef je naam/geslacht en maat door en je krijgt eind augustus een bericht als het shirt voor je klaar ligt!
De kosten voor dit ludieke en unieke functionele hardloopshirt zijn € 25,-

Swingend door de straten: spelen jullie op 1 oktober langs de route?
 
Door vele lopers én supporters geroemd als onlosmakelijk verbonden met het bourgondische karakter van de Singelloop: 'onze' muzikanten!!! Sfeerverhogend, ritmisch en stimulerend. Zijn jullie er (weer) bij?
 
De Singelloop Breda is hét gezelligste hardloopfeest van Nederland! Dat komt niet alleen door het mooie parcours en de enthousiaste toeschouwers en supporters, maar zeker ook door de vele muzikanten die langs het parcours zorgen voor de vrolijke noot en swingende ambiance.
 
In 2016 boden zo’n 30 bandjes, dweilorkesten, dj’s en sambabands de lopers muzikale ondersteuning op weg naar de finish. 
  
Interesse om in 2017 ook deel uit te maken van de muzikale support? Ben je lid van een muziekgezelschap of ken jij een muzikale actie die gewoonweg niet mag ontbreken?
 
Neem dan contact op met Willem Hartmans via entertainment@bredasesingelloop.nl en ben er bij!
 
Delen = top!

Campanile Bedrijvenloop raakt op stoom
 
Ook de zakelijke lopers in de regio Breda zijn lekker op weg. Inmiddels zijn we al flink op weg naar de 200 bedrijventeams en hebben een kleine 50 bedrijven - groot en klein - zich met één of meerdere teams ingeschreven voor de Campanile bedrijvenloop 2017!
 
De Bedrijvenloop is een niet meer weg te denken onderdeel van de Singelloop. Sportief samen met je collega's en zakenrelaties hardlopend netwerken langs de singels in Bourgondisch Breda, wat wil je nog meer? 
 
Speciaal voor bedrijventeams is er een compleet business pakket samengesteld. En net zoals bij andere onderdelen proberen we ook hier ieder jaar weer voor een beetje extra 'value-for-money' te zorgen. Wat dacht je van sportmasseurs, douchegelegenheid, VIP-parking en ontspannen netwerken in Sportpaleis Chassé?
Kijk voor een sneak-preview op onze fotopagina op Flickr en bekijk de winnaars van 2016!
 
 Kijk voor alle voordelen op de Bedrijvenloop pagina van de site en schrijf jouw team(s) direct in!

Sneller op de hooogte van alle nieuwtjes?
 
Leuk zo'n maandelijkse Nieuwsbrief, toch? Maar misschien wil je liever wat sneller op de hoogte zijn van de actualiteit rond de Singelloop 2017. Dan is het slim om ons ook te volgen via social media!
 
Blijf op de hoogte van nieuwtjes, extra activiteiten én praktische informatie voor deelnemers en supporters van #SingelloopBreda via onze social media kanalen. Volg de Bredase Singelloop op FacebookTwitter,  
PinterestInstagram of connect met zakelijke lopers op onze LinkedIn pagina.
 
We hopen je ook daar snel te mogen ontmoeten!

Onze partners: