Hi  
 
Wat zeker niet in je portefeuille mag ontbreken is Mind.Capital.

Wat doet Mind.Capital precies?
 
Mind.Capital verdient geld aan arbitrage tussen de broker en de exchange bij crypto/valuta-handelingen. Dus bijv. btc/euro of btc/dollar of vice versa. Voor deze arbitrage heeft Mind.Capital speciale software ontwikkeld waarmee zij hun geld verdienen. Dus het maakt niet uit of de markt up of down gaat -  ze blijven verdienen aan de arbitrage. Ik heb dit product sinds begin dit jaar in mijn portefeuille en ben er erg blij mee. Mind.Capital zit in de FOREX (valutahandel) dus ze werken alleen de werkdagen voor ons.
 
Een netto winst van ongeveer 15 - 18% per maand.  Bruto rendement was in de maand September 18.41% en in de maand Oktober 17,77%. Hiervan is 65% voor de deelnemers en de rest voor het bedrijf.
 
Meedoen kan al vanaf $40,- (ongeveer €34,-). Dit bedrag gaat na 2 à 3 dagen voor je werken. De  maximale inleg is $100.000. Je inleg staat 90 dagen vast. Het rendement wordt in je account gezet. Dit kan je bij $50,- uit laten betalen en bij $100.- kan je (automatisch) herinvesteren. In en uit betalingen gaan in Bitcoins.
 
De CEO is een Spanjaard (Mr. Gonzalo Garcia-Pelayo) en het hoofdkantoor is gevestigd in Madrid.
Het bedrijf is geregistreerd in Estland onder registratiecode 14933474. Estland hoort bij de Europese Unie en voldoet daarom ook aan alle regels voor Europa. Estland staat qua digitaliteit op een zeer hoog niveau. Mind.Capital is in januari 2020 gestart.
 
Het gehele concept is heel erg transparant en er bestaan duidelijke instructie-  en presentatie video’s op YouTube in het Spaans en Engels.
 
Voor netwerkers zijn er twee soorten inkomsten:
Er is een universele MLM (Multi Level Marketing systeem) structuur tot 10 lagen diep. Universeel wil zeggen dat je op elk level in principe oneindig veel mensen kunt krijgen. Bij het eerste level krijg je 8% commissie van je referral en bij level 2 krijg je 4% commissie en zo verder tot het 10ste nivo. De commissie wordt over de winst gerekend van je referrals.
 
Kijk eerst deze 2 minuten durende video voor je registratie.
En we hebben een eigen FBgroep
https://www.facebook.com/my.mindcapital/ 
 
Enthousiast geworden ?
Aanmelden kan via:
Evelien:        https://mind.capital/?referral=S8B2h26Z5b
Dick:            https://mind.capital/?referral=87lI448cKh
 
 
Wij streven naar tussen de 5 en 10 goede langdurige lopende projecten ter spreiding van het risico. Mocht één van de projecten wegvallen dan merk je dat niet direct. Trouwens investeer alleen met geld dat je kunt missen. Mind.Capital is wel één van de projecten waar ik bijzonder enthousiast over ben.

Andere projecten zijn: Mirror Trading International, DigieBot, FinalMenteGlobal, Passive.Expert, Gofounders, OmegaPro  Binnenkort starten we nog 2 projecten op maar die willen we eerst zelf onderzoeken en ervaring mee opdoen voordat we die met jullie delen.