1-YEAR SINGER COURSE CVT

6 seminaries van 3 dagen
start: 27 augustus 2010 - Gent

Het gaat snel! Na de recentelijke aankondiging van de masterclass in januari, ben ik blij te melden dat er op 27 augustus 2010 een 1-year singer course voor Complete Vocal Technique start in Gent.

Deze cursus is bedoeld voor zangers van alle genres die een hoger en professioneler niveau van zingen willen bereiken. Het belangrijkste doel is de individuele technische en artistieke ontwikkeling van elke deelnemer. Je bereikt een diepgaand inzicht in je eigen stem, waardoor je in staat zal zijn het volle potentieel van je stem te benutten, en problemen op te lossen.

De cursus wordt gedoceerd in groepjes, waarin een open en vertrouwelijke sfeer centraal staat. Je deelt diepgaande kennis over de leerprocessen en leert uit elkaars artistieke sterkes en zwaktes. Deze cursus is intens en efficiënt, en zal je bijgevolg in staat stellen om de aangeleerde technieken en kennis meteen toe te passen.

Data:
telkens van 10 - 17 uur
27 - 29 Augustus, 2010
8 - 10 oktober, 2010
26 - 28 november, 2010
4de - 6de seminarie: nog te bepalen
(Zangers die niet kunnen deelnemen aan een seminarie van hun eigen groep, kunnen dit seminarie meemaken in een andere groep.)

Locatie:
NH Hotel Gent - St. Pieters
Koning Albertlaan, 121
9000, Gent

Prijs:
€ 5.125.

Meer info & inschrijven:
Klik hier.

Deze masterclass op Facebook:
Klik hier.


*

WIJZIGING UREN MASTERCLASS JANUARI

2-daagse masterclass Cathrine Sadolin
30 & 31 januari 2010 - Gent

Goed nieuws! We hebben besloten om de masterclass 2 uur langer te maken. Dat betekent dat er op zaterdag én zondag een uur vroeger gestart wordt. Natuurlijk blijft de prijs ongewijzigd. Hieronder nogmaals alle info op een rijtje:

Deze masterclass biedt een intensieve theoretische inleiding, maar ook individuele lessen, met de overige deelnemers als publiek. Dit is een unieke leer-ervaring voor iedereen.

Dag 1:
Het eerste gedeelte van de dag zal Cathrine de technieken uitleggen in de vorm van een presentatie, waarbij alle deelnemers betrokken worden en alles goed leren aanvoelen. Het tweede deel van de dag werkt ze met de actieve deelnemers aan het oplossen van hun specifieke problemen. Opnieuw wordt iedereen betrokken in de oefeningen.

Dag 2:
Op deze vervolgdag wordt dieper op de onderwerpen ingegaan (bijvoorbeeld effecten), is er meer tijd voor het stellen van vragen en wordt er opnieuw gewerkt met actieve deelnemers.

Deze masterclass is een inspiratie voor iedereen en een unieke kans om je stem in slechts 2 dagen verder te ontwikkelen!

Doelgroep:
Iedereen die z’n stem op een gezonde manier wil leren gebruiken: zangers, acteurs, pedagogen, stemspecialisten zoals logopedisten en NKO-artsen; dirigenten, muziekdocenten,... Ook beginners zijn welkom als publiek!

Taal:
Engels

Datum:
Zaterdag 30 & zondag 31 januari 2010
11 - 17 uur

Locatie:
NH Hotel Gent - St. Pieters
Koning Albertlaan, 121
9000, Gent

Prijs:
Publiek: €175
Actieve deelnemer: €205

Inschrijven:
Gebruik het formulier in bijlage of dowload het hier.

Deze masterclass op Facebook:
Klik hier.


CVT BELGIË OP FACEBOOK

Join the group!

Kennismaken met andere CVT-fans, kletsen op het forum, foto's & video's bekijken,... het kan allemaal hier.


*

NIEUWSBRIEF CVT BELGIË

Wil je als eerste op de hoogte gehouden worden van alle activiteiten van CVT in België? Schrijf je dan in op de nieuwsbrief door een mailtje te sturen naar CVT Belgium met als onderwerp "inschrijven".


*

CVT - HET BOEK

Binnenkort zal het nederlandstalige boek ook te verkrijgen zijn bij singsing!. Stuur voor meer info en bestellingen een mailtje naar CVT Belgium.