WEDSTRIJDAGENDA 
Zaterdag 16 januari
11:00 uur: LRC DIOK - Cubs 1
12:00 uur: Junioren - Hilversum
15:00 uur: 't Gooi - Dukes 1
 
Zondag 17 januari
13:00 uur: Purple Panthers 2- Duckes Legends
14:30 uur: Haagsche RC 2 - Dukes 2
14:30 uur: RC Wageningen 1 - Dukes 3
 
De DigiDukes agenda is een momentopname. Kijk voor het laatste nieuws op Twitter of de agenda op de website.
 
 
  MEER DUKES  
   
 
  REDACTIE  
Nieuwtjes om te delen, tips of opmerkingen voor de redactie?
Jantien en Giel horen het graag via digidukes@dukesrugby.nl
 
  CLUBSPONSOREN 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Colofon
DigiDukes is de wekelijkse nieuwsbrief van Rugbyclub The Dukes voor - in willekeurige volgorde - leden, sponsors, vrienden, fans en relaties.
De artikelen worden gepubliceerd in de volgorde clubnieuws, nieuws over individuele leden en overig nieuws. Deadline voor kopij is dinsdag.
DigiDukes wordt elke woensdagavond verspreid via e-mail en er wordt naar verwezen via de Twitter- en Facebook accounts van Rugbyclub The Dukes.
Voor dagelijks nieuws kun je Twitter en de website raadplegen. Op de website tref je ook oudere berichten en meer informatie aan.
Aanmelden voor Digidukes via digidukes@dukesrugby.nl
 
PINNEN IN HET CLUBHUIS
Vanaf 1 januari kun je in het clubhuis van The Dukes alleen nog maar met je pinpas of clubcard betalen.
 
Denk er dus aan dat je voldoende saldo op je clubcard of rekening hebt staan.
 
JEUGDNIEUWS
                       GEZOCHT: STATIEGELD FLESSEN
 
Met de feestdagen net achter de rug zijn er veel lege statiegeldflessen over. Het statiegeld dat dit opbrengt kunnen we goed gebruiken voor de jeugdtrip. Leer er meer over op de website.
Lege flessen kun je inleveren via de container die in het clubhuis staat. De flessen zelf bij de winkel inleveren mag natuurlijk ook. Je kunt de opbrengst in een enveloppe afgeven bij Joyce of aan de bar van het clubhuis. Graag op de enveloppe vermelden "flessenactie de trip commissie".
 
RUGBY OPLEIDINGEN IN CLUBHUIS
Op zaterdag 30 januari worden vanaf 9:00 uur 2 opleidingen gegevens in ons clubhuis:
- Referee Level 1 en
- Linesman
Deze opleidingen worden door de club betaald ervan uitgaande dat je jezelf af en toe beschikbaar stelt. De lunch voor de deelnemers wordt door de club verzorgd.
Je kunt je opgeven voor de opleiding bij onze wedstrijdsecretaris Marcel van Poelwijck via ws@dukesrugby.nl.
Meer over deze opleidingen lees je op de website van Rugby Nederland.
 
GEZELLIGE NIEUWJAARSRECEPTIE MET DANK AAN DE "GOLDEN BAR BOYS".
Op vrijdag 1 januari vond de gezellige en druk bezochte nieuwjaarsreceptie plaats. Dit was niet alleen te danken aan een uitstekende keukenbrigade onder leiding van Leo van der Heijden en meester - "ovale" - oliebollen bakster Karin van de Loop maar toch zeker ook aan de frisse en stijlvolle verschijning van de "Golden Bar Boys". Met een snelle, professionele service en de juiste uitstraling - allemaal naar Kings Barbershop geweest heren? - en dansbare muziek wisten zij het aanwezige publiek uitstekend te vermaken. Nogmaals hartelijk dank en voor herhaling vatbaar.
 
FELIPE DELLINGER TERUG NAAR LONDEN.
Felipe - afkomstig uit Londen - speelde de eerste helft van het seizoen succesvol op de scrum-half positie van ons eerste team. Samen met de Italianen Enrico en Luca woonde hij met veel plezier op de flat Zuiderschans. Echter tijdens een bezoek van zijn broer Stefan aan 's-Hertogenbosch in november veranderde de situatie compleet.
Stefan werd ziek en moest worden opgenomen in het Jeroen Bosch Ziekenhuis. Daar werd een acute vorm van leukemie geconstateerd. Onvoorstelbaar en verschrikkelijk nieuws. Na een aantal weken is Stefan over gebracht naar Londen waar de komende tijd de behandeling wordt voortgezet in The University of Londen Hospital (UCLH - Macmillan Cancer Center). Volkomen begrijpelijk heeft Filpe besloten er de komende tijd volledig voor zijn broer te zijn. Misschien ook als eventuele donor voor een beenmergtransplantatie. Wij wensen Felipe, zijn broer Stefan en de hele familie Dellinger heel veel steun toe in deze zware tijden.
 
SPONSOR ACTIE NEDERLANDS JEUGDTEAM
HELP NEDERLAND U18 NAAR HET EK
Het Nederlands onder 18 (U18) jeugdteam is al volop aan het trainen voor het Europees Kampioenschap van 19 tot en met 26 maart 2016 in Portugal.
 
In de selectie zitten diverse (oud-)spelers van The Dukes. Omdat dit team meer op eigen geld is aangewezen zijn ze met wat acties gestart.
 
Lees er meer over op onze website.
 
GRATIS VITAMIENTJES VOOR DE JEUGD DANKZIJ VITALAN.NL
Vraagt u zich wel eens af waarom die houten kistjes toch in het clubhuis staan? Hiermee wordt wekelijks onze jeugd gratis voorzien van de noodzakelijke vitamientjes via diverse soorten fruit. Een supergoed initiatief van VITALAN.NL het groenten en fruit bedrijf van Jolanda Oremans en Henri Eekels uit Nieuwkuijk. Wellicht een goed idee voor thuis of op het werk? Hartelijk dank voor het gezond houden van onze jeugd.
 
FITNESSRUIMTE CLUBHUIS IN GEBRUIK
Vanaf 1 februari aanstaande wordt de fitnessruimte in het clubhuis in gebruik genomen door PowerLife Personal Training. Het bedrijf van eerste team speler Glenn Boelens. Dit onder andere ter ondersteuning van de senioren of 18+ spelers van RC The Dukes. PowerLife zal er voor zorgen dat de ruimte wordt ingericht met trainingstoestellen. De ruimte kan gebruikt worden op dinsdag- en donderdagavond van 18.00 tot 22.00 en eventueel - na toestemming van de trainer - op andere tijden.
 
Week 2/2016
Rugbyclub The Dukes    Limietlaan 7  5216 JJ 'S-Hertogenbosch   info@dukesrugby.nl