31 януари, 2019
Click here to view this email in your browser             Споделете с приятели: 
 
 
Международното изложение ЕЕ и ВЕИ за 15-ти път представя алтернативи за автономно производство на възобновяема енергия, съхранение, пренос и спестяване на енергията, помагайки за тяхното по-интензивно прилагане в практиката. Изявата среща производители, доставчици, клиенти и инвеститори. Разговор на живо, получаване на обратна връзка от определена целева група, широк предварителен анонс на продуктовите акценти на изложителите - това са част от ползите от участие в изложението. Имате нов продукт, целите да имате стабилна позиция на пазара и искате да привлечете вниманието към бранда ви? Свържете се с нас.
 
КАКВО НОВО?
• За 10-та година ще се реализира Австрийски павилион на ЕЕ и ВЕИ и Save the Planet с институционалната подкрепа на Advantage Austria София. Улрике Щрака, търговски съветник към посолството на Австрия в България, разказва в интервю за конкурентните предимства на Австрия в областта на зелените технологии и как България може да привлече повече инвеститори. 
• Към ЕЕ и ВЕИ се присъединиха още: Рувекс, Атреа България, Uniconfort, KBE Bioenergie / Kohlbach, Новонетикс и техните партньори Molinos Afau, CPM Europe, Dutch Dryers, Vyncle N.V. 
 
Полезни линкове: • Бюлетини  • Пресинформация   Брошура   Статистика 2018
Паралелни събития: Интелигентни градове, Save the Planet (управление на отпадъци)
Организатор: Виа Експо, tanya@viaexpo.com, тел.: 032/ 512 905, 0886 793 172, www.viaexpo.com 

 Абонирайте се за бюлетина ни!         Присъединете се към групите ни!
 
 
 
 
 
ИНТЕРВЮ С УЛРИКЕ ЩРАКА
Г-жо Щрака, през годините Австрия е най-големият инвеститор у нас. С какво страната ни привлича австрийските предприемачи в областите на устойчивата енергия и оползотворяването на отпадъците?
 • Добрите природни дадености за производство на зелена енергия (продължително слънцегреене, вятърен потенциал по Черноморието, богатството на водни ресурси).
• През последните години добри преференциални тарифи
• Необходимостта от инвестиции в сектора Управление на отпадъци, тъй като България като член на ЕС има конкретни ангажименти.
• Австрийската промишленост в тези области е много напреднала благодарение на строгите закони за околната среда, които Австрия въведе на ранен етап. Кликнете тук, за да прочетете интервюто.
 
  Европейският институт за енергийни характеристики на сградите (BPIE) извършва проучвания, организира събития и прави презентации, за да популяризира новостите. Той насърчава подходите за най-добри практики за подобряване на енергийната ефективност на сградите, като негова цел е да превърне сградния фонд в нисковъглеродна и устойчива среда.
 
 
 
 
Списание Industrija е единственото в Сърбия, посветено на основните промишлени отрасли. Неговата аудитория обхваща мениджъри на сръбски и чуждестранни компании, представители на бизнес асоциации и икономически камари, научноизследователски и образователни институти, министерства и местни власти. Повече
Съобразно новите правила GDPR повече за нашата политика за поверителност и защита на личните данни може да намерите тукАко не желаете да получавате информация от нас, моля отговорете на този имейл с "Отписвам се".