Klik hier als u problemen hebt om de nieuwsbrief te lezen.
Oxfam Peacewalker
19 mei 2018, de Westhoek
Do It For Oxfam

Beste ,

2018 is nog maar net begonnen en je had meteen al een waanzinnig goed voornemen: dit jaar deelnemen aan Oxfam Peacewalker!

Via deze newsletter houden wij je op de hoogte van alle nieuwtjes omtrent Oxfam Peacewalker.

Het parcours

Het parcours van Oxfam Peacewalker is definitief uitgestippeld. In totaal zijn er 3 rustpunten: 2 checkpoints (CP) en 1 waterpoint (WP). Het verschil tussen een CP en een WP is dat een WP niet toegankelijk is voor supporters met de auto.

3WP De Lork – Kemmel (op 9,6 km van de finish) is voor de supporters enkel toegankelijk met de fiets of met de Oxfam-Shuttle. Dit komt omdat er geen parkeerplaats is aan dit rustpunt. Supporters die met de shuttle naar 3WP gaan, kunnen samen met hun team de laatste kilometers te voet afleggen.

Meer gedetailleerde informatie over het verhuur van de fietsen en het uurrooster van de shuttles sturen we door in de komende weken.

Ontdek het parcours op de website.

De giften hebben vertraging

Giften kunnen overgemaakt worden op twee manieren: via een online gift direct op de teampagina op de website of via een gewone bankverrichting met een specifieke mededeling.

Online giften verschijnen meteen op de teampagina. Overschrijvingen daarentegen moeten bij Oxfam manueel overgezet worden op de juiste teampagina. Aangezien onze collega’s volop bezig zijn met het klaarmaken van de fiscale attesten, is het mogelijk dat overschrijvingen gedurende enkele weken niet snel verschijnen op de teampagina’s.
Wees gerust: de gift is goed terecht gekomen en zal, vanaf begin maart, op de teampagina verschijnen.

Geef je deze boodschap ook door aan je sponsors?
Wij danken jou en je sponsors voor het begrip.

Samen voor een meer solidaire wereld

Je neemt deel aan Oxfam Peacewalker en helpt zo mensen in ramp- en conflictsituaties hun leven weer op te bouwen.

Amal Ahmed, 37 jaar en afkomstig uit Jalawla (Irak) is één van hen. Vakmannen hebben haar de nodige vaardigheden aangeleerd zodat ze mee kan helpen aan de wederopbouw van haar dorp.

“Het belangrijkste is dat mijn kinderen nu terug naar school kunnen en weer een toekomst hebben. Scholen verven geeft me een goed gevoel: ik ben trots op mezelf en de andere vrouwen. Samen bouwen we ons dorp Jalawla terug op”.

Lees haar verhaal en dat van verschillende anderen op onze website.

Winnaars van de tombola

 
Zoals aangekondigd tijdens Oxfam Trailwalker, heeft een onschuldige hand 2 teams van Oxfam Peacewalker en 2 teams van Oxfam Trailwalker getrokken.

Deze 4 teams krijgen hun inschrijvingsgeld integraal terugbetaald.

De winnaars voor Oxfam Peacewalker zijn:
-    Les Canailles
-    The Panther Hunters

De winnaars voor Oxfam Trailwalker zijn:
-    Les Pattes Ethiques
-    Les Indestructibles Boulets
 
Proficiat!
Facebook Twitter Flickr Linkedin
Peacevillage West Vlaanderen
Uitschrijven | Privacy Oxfam-Solidariteit