Wordt deze e-mail niet goed weergegeven? Bekijk de online versie.

NIEUW STAP-gezicht

Een opfrisbeurt komt nooit te laat. Dat geldt voor ons lijf, voor ons leven en helemaal voor de communicatie in de reiswereld. Zaten we gisteren nog achter de desktop of op de bank met een tablet op schoot op zoek naar een nieuwe vakantiebestemming, vandaag moet het allemaal ook op onze mobiel kunnen.
Aanleiding voor STAP om de website een nieuw jasje aan te trekken, aangepast aan de wensen en eisen van deze tijd. Veel plezier bij het rondstruinen op de nieuwe website. Test hem vooral ook eens uit op tablet en mobiel. www.stapreizen.nl
NIEUWE STAP-paden
 
De komende weken presenteren we de nieuwe reizen van STAP. Het lijkt elk jaar wat lastiger te worden om de rust en oorspronkelijkheid te vinden die je als wandelaar wilt ervaren. Zuid-Europa begint vol te raken, vooral in de buurt van de vliegvelden. Wil je rust dan moet je na de vlucht eerst nog een tijdje reizen om die ook te vinden. Dat is de essentie van STAP Reizen, het is de zoektocht naar Zuid-Europese authenticiteit, zowel in de wandelgebieden als in de onderkomens.
 
We beginnen die zoektocht op de Canaren, daarna komt Spanje aan de orde, Portugal en Italië volgen, Griekenland en Turkije zullen de rij sluiten, maar dan zijn we al in 2019 aangekomen. Volg ons dus de komende weken op onze zoektocht naar oorspronkelijkheid.
LANZAROTE & FUERTEVENTURA combinatiereis in 11 dagen
 
Esther en Esther zijn kort geleden teruggekomen van een heerlijke trip naar beide eilanden. In hoog tempo - het blijft werk ! - werden alle onder-komens bezocht, handen geschud, kopjes koffie gedronken en grote warmte ervaren bij de eigenaars.
Dat maakt dit werk extra leuk.
 
Beide Esthers waren onder de indruk van het grote verschil tussen beide eilanden: vlak bij elkaar en toch zo verschillend, kijk maar naar hun facebook-serie.
Waarom niet een combinatie van beide ? Heenvlucht naar Lanzarote, huurauto meenemen op de veerboot, terugvlucht van Fuerteventura.
 
 
LA GOMERA up to date
 
Op la Gomera is men begonnen een nieuw wandelnetwerk uit te zetten. Veel verschillende routes zijn opnieuw gemarkeerd en van bordjes voorzien, sommige zijn zelfs verlegd. Met al deze veranderingen waren de STAP-beschrijvingen niet meer up to date.
Dus gingen Judith en Caroline om de beschrijvingen te corrigeren en de nieuwe delen te 'gps-en'. Leuke opdracht. Het werd ook een heel leuke trip, zie hun facebook-serie.
 
"prachtige trektocht, heel afwissleend en eindigend met de mooiste wandeling van de reis. Goed gepland!"

LA PALMA: into the Wild North
 
Een trektocht moet iets avontuurlijks hebben. De trektocht op La Palma heeft dat zeker. Deze voettocht langs de ruige noordkust met zijn steile kliffen en reusachtige kloven is niets minder dan een belevenis. Foto's kunnen dat maar gedeeltelijk weergeven: facebook-serie.
 
Prachtige reis maar ik had ook niets anders verwacht! Geweldige - pittige !- wandelingen, pittoreske verblijven, rust en overweldigende natuur. Precies wat je verwacht van la Palma en dan vooral het Wilde Onbekende Noorden van het eiland."  N.N., 14-10-2018
 
 
Stap Reizen, Nieuwegracht 98, 3512 LX Utrecht, Nederland +31 (0)30 230 25 03  info@stapreizen.nl
Volg Stap reizen via: /stapreizen /stapreizen @stapreizen
Stap Reizen is aangesloten bij: