Ако не се чете, кликнете тук                      
************************************************************************************

 
Управление на отпадъци и рециклиране - 
изложение и конференция за Югоизточна Европа
7 - 9 март 2017, София, организатор: Виа Експо
*****************************************************************************************
Здравейте,
След по-малко от месец ежегодното събитие за рециклиране и управление на отпадъците отново ще отвори врати в София.
 
В днешния ни бюлетин представяме EREMA /Австрия/ и Menart Sprl /Италия/ - двама изложители на Save the Planet, които ще предложат специализирано оборудване за компостиране и рециклиране на пластмаса.
      
Полезни линкове:

Не пропускайте и Конференция Save the Planet /8-ми март/!
 
 
За контакт:
Таня Булдеева - T 032 512 905,  E tanya@viaexpo.com
 
Интелигентно рециклиране на пластмаса от EREMA
 
Интервю с д-р Геролд Бройер, ръководител на отдел Маркетинг и бизнес развитие, EREMA 
 
Наскоро EREMA представи първата интелигентна система за рециклиране на пластмаса. Моля, дайте повече информация за нея.
Високата стабилност на технологията INTAREMA позволява автоматизация на процесите, като например Smart Start или Recipe Management System, което от своя страна е в основата на съвременните приложения Industry 4.0. Новите интелигентни приложения са идеалното допълнение към дистанционната поддръжка с връзка между клиента и EREMA, което се изпитва и тества в продължение на много години.
QualityOn:  В допълнение към предишните данни за дадена машина, в бъдеще може да се използват специално интегрирани сензори - QualityOn, които да записват и оценяват MVR (Melt Volume-Flow Rate), както и цвета, директно в машината.
QualityOn позволява на фирмите за рециклиране да имат едно и също качество на своите рециклирани материали, в съответствие със специалните изисквания на своите клиенти, както и водят отчетност относно рециклираните материали напълно прозрачно използвайки модула за онлайн анализ на данни. Веднага след като за измерените стойности се отчете определено отклонение, това се съобщава автоматично. Несъответстващият на стандартите рецеклиран материал веднага се премахва и основният процес продължава.
 
re360: За да се възползватe от огромното количество данни за машините, качеството и технологичните процеси, EREMA е разработила едно съвременно приложение MES (Manufacturing Execution System).
 
 
re360 е проектирана не само за машините за рециклиране на EREMA, а също така и други производствени машини в сектора на пластмасите. Системата може да работи само с една машина, но също така може да се свържат две или повече рециклиращи машини, които се намират на различно географско място. Това дава възможност на фирмите, които работят в международен мащаб, да разполагат с пълните данни по отношение прозрачността на производството.
 
Оборудване за компостиране и рециклиране от Menart Sprl
 
Интервю с г-н Olivier Molinet - Регионален мениджър Продажби, Menart SPRL

  Много сме доволни да приветстваме участието на Menart Sprl на изложбата Save the Planet. Вие предлагате оборудване за рециклиране и компостиране. Моля, дайте ни повече подробности за Вашата продуктова линия.

Ние предлагаме пълен набор от съоръжения, необходими за компостиращи инсталации. В него влизат високоскоростни шредери с различен капацитет (между 30 и 300 м² / ч) и с различен тип на задвижване: с електрически двигател, с дизелов двигател или с външно задвижване посредством карданен вал.
Също така, ние доставяме самозадвижващи се компостерни обръщачи за различни по големина секции с размери широчина / височина: от 3,6 м х 1,7 м до 7,30 м х 2.80 м. Освен това, предлагаме високопроизводителни обръщачи с карданно задвижване и с ротор до 6 м ширина. Имаме широка гама мобилни барабанни сепаратори, които могат да бъдат също с карданен, електрически, или дизелов двигател. Освен тези подвижни механизми, можем да предложим и изработено по поръчка стационарно оборудване с различно приложение: инсталации за възстановяване на материали с цел повторната им употреба, валоризация на компост, подготовка за преработване на биологични отпадъци, ...
Къде намират приложение Вашите решения и кои от тях ще представите по време на изложбата?
Производството на всички тези машини дава възможност на MENART да предлага пълна технологична подкрепа на фирми, работещи по проекти за третиране на отпадъци, като компостиране, механична преработка на биологични отпадъци или регенериране на материали за повторна употреба. Целта на участието ни в изложбата е да убедим строителните фирми, консултантските компании и субектите, ангажирани с рециклирането на отпадъци, че MENART е най-подходящият за тях партньор, който е в състояние да доведе техните проекти до успешен край.
 
Официални медийни партньори
  Екология & Инфраструктура - българското списание за екология, екоинженеринг и инфраструктура
Екология & Инфраструктура е първото и единственото у нас българско списание за продукти и технологии за екология и инфраструктура. Излиза от началото на 2012 г. Списва се от специалистите, които от 19 години правят индустриалното списание на България – Инженеринг ревю. Прочетете още тук.
 
  Ecology-Bulgaria.com – българският портал за екология
Ecology-Bulgaria.com е информационен източник и уеб медия за екология в България. Създаден е с цел да обедини, концентрира и систематизира изобилието от информация за продукти, технологии, ноу-хау, услуги за екологията – системи, решения и приложения, публикувани по един или друг начин в Интернет пространството и в печатните медии у нас и по света. Научете повече за партньора тук.
Уебсайт: www.ecology-bulgaria.com
 
Споделете с приятел:
Намерете ни в социалните мрежи:
 
Съгласно Закона за електронната търговия този е-мейл може да е непоискано търговско съобщение. Ако не желаете да получавате писма от нас, отговорете "UNSUBSCRIBE" или натиснете линка "Unsubscribe" (Отписване) по-долу.