Lieve iedereen,

Vandaag krijg je eens een nieuwsbrief die lekker helemaal over mij gaat. Nàh! ;o)

No worries, heel binnenkort volgt er een brief met hééééél wat info over masterclasses, groepslessen, zangtips en dergelijke. Een brief over jullie! Maar nu dus niet. *gnagna*


*

LIVE OP TV-LIMBURG

Vorige week was ik te gast bij Cynthia in Studio TVL. Het werd een boeiend gesprek over zingen, zangles geven, CVT en vooral Vrouw & Liefde!

Het volledige interview kun je hier bekijken.

Mensen met weinig tijd die toch even snel de nummers willen horen die ik toen live gezongen heb, kunnen naar Je ne t'aime pas of I'm a stranger here myself surfen.

Zolang je maar belooft om morgen (overmorgen mag ook...) zeker het interview te bekijken! ;o) Hou je zeker niet in om commentaren te posten, the more, the better!


*

ER ZIT MEER IN JOU!

Sinds kort word ik ondersteund door Oral-B in het kader van de campagne Er zit meer in jou!. Klik onderaan de site zeker op "oudere posts" om mijn verhaal, feedback en gevoel over het proces te kunnen lezen.

Die ondersteuning houdt in dat ik enkele keren in Flair verschijn en een coaching-traject bij Inge Rock krijg. Deze fantastische personal coach helpt me om Vrouw & Liefde na de recente moeilijkheden opnieuw stevig op de rails te krijgen, ondanks de "crisis in de muziek" (Huh? Hoe? Wat? Waar?)!

Het eerste artikel, dat verscheen op 18 mei, kun je hier lezen. Op 29 mei verschijn ik nogmaals in Flair, samen met mijn mede-winnaressen, om een stand van zaken te geven. Hou je dus niet in om de krantenwinkel te overrompelen ;o)


*

FLASHMOB VOOR 11.11.11

Misschien heb je het gezien op het nieuw? Op 11 mei deed ik mee met de Flashmob in het Centraal Station van Brussel. Met deze actie wou 11.11.11 meer aandacht opwekken voor de Milleniumdoelstellingen die nog steeds niet bereikt zijn!

Herken je me in het filmpje? Zoek de strenge zakenvrouw! ;o)

De actie werd gevolgd door De Ronde van 11, een serie fietstochten ten voordele van 11.11.11.


*

Voilà, genoeg over mij... O ja, ook belangrijk: Geniet van de *ZON*!