ZIB Zwemcentrum Best

Telefoon : (0499) 37 39 41 
 
 
Nieuwsbrief Maart 2018
NIEUW NATIONAAL
ZWEMDIPLOMA ABC
In de nieuwsbrief van december heeft u kunnen lezen dat dit jaar de exameneisen voor het Nationale Zwem-ABC op kleine punten worden aangepast. Inmiddels hebben wij in maart voor de eerste keer succesvol examens afgenomen volgens de nieuwe normen. Behoudens wat aanpassingen in de volgorde van de te toetsen onderdelen zijn er slechts 3 noemenswaardige verschillen. Bij diploma A is het onderdeel gekleed zwemmen met lange broek en shirt met lange mouwen (afstand is wel ingekort). Een nieuw onderdeel bij diploma B is het achterover te water 'vallen' en bij diploma C is het onder water zwemmen door een gat ingekort van 9 naar 6 meter maar moet je wel nadat je door het gat bent gezwommen, oriënteren en veilig boven komen in een wak. Aan de uitvoering van de schoolslag, rugslag, borstcrawl en rugcrawl is niets veranderend. 

 
Nationaal Diploma A  
Wij hebben 2 leuke vacatures!
Kom jij ons team versterken?
Voor de zaterdagochtend tot +/- 14.00u (en eens per maand op zondagochtend) zoeken wij iemand voor de kantine/receptie/lesadministratie/kassa werkzaamheden. Een hele leuke baan met afwisselend werk, veel klantencontact en vaste werktijden.
 
Daarnaast zoeken wij nog een kandidaat voor bovenstaande vacature maar die tevens op zaterdagmiddag kinderfeestjes kan verzorgen en op zondagochtend om de week toezicht kan houden tijdens het vrijzwemmen.
 
Voor beide vacatures geldt dat je ook zo nu en dan in kunt vallen op andere ochtenden, middagen en/of avonden ter vervanging van je collega's. Wij bieden in ieder geval vast werktijden, leuk werk met goede arbeidsvoorwaarden binnen een gezellig hecht team.
 
In de toekomst komen er meer vaste uren op doordeweekse dagen beschikbaar waar je eventueel voor in aanmerking kunt komen. Beschik je overigens over de juiste diploma's om (zwem)les te mogen geven dan is dat uiteraard een pré en ben je nog breder inzetbaar. 
 
ZIB Zwemcentrum Best
Sportpark Naastenbest - Jacob van Wassenaerstraat 70
 
Postbus 206 - 5680 AE - Best 
 
Telefoon : (0499) 37 39 41