Ecokleding
 
 Nieuwsbrief juni 2016

Met extra aanbiedingen op weg naar de zomervakantie

 
  
Lieve lezer,

Het is nog niet zo ver, maar we kunnen het al voelen: we naderen de zomervakantie. Niet alleen dat er weer volop campers en caravans worden ingericht, de zomerstop bij menige vereniging al begonnen is, de laatste vergaderingen belegd worden en de laatste toetsen op school worden afgenomen. Het is vooral een energetisch gebeuren: nog even draait alles volop, voordat de energie kantelt:  Pauze! Even-niet-zo-veel-hoeven. Gas terug.

Het doet er niet toe of je nu daadwerkelijk met vakantie gaat wanneer de scholen gesloten zijn, of dat je juist daarvóór of daarná gaat – of dat je helemaal niet weggaat in de zomer. Het is de energie van ‘alles-wat-minder’ en van ‘ruimte’ die in de maanden juli en augustus bijna overal te voelen is.

Ook Pure Matters volgt deze energie. We zullen één maand lang pauzeren, van half juli tot half augustus. Voordat het zo ver is, wil ik echter de losse eindjes vastknopen. Afronden. Op-ruimen. Ook dat is een soort natuurlijke energie, voordat we de pauze ingaan. Ik denk dat velen dit zullen herkennen.
Het afronden bestaat voor ons dit jaar onder ander uit een finale opruiming, waarin de laatste vesten en rokjes uit het seizoen 2015/2016 én de niet-opgehaalde bestellingen met extra-korting de deur uit mogen! Een unieke gelegenheid om voor een aantrekkelijk vakantie-prijsje een kwalitatief heel hoogwaardig én duurzaam kledingstuk te verwerven. De spelregels voor de vakantie-opruiming vind je verderop in deze nieuwsbrief.

Na de zomer -  ik verwacht dat het eind september zo ver is - zijn we er weer met de nieuwe collectie 2016/2017. Maar eerst even genieten van de zegeningen van de zomer. Ik wens je dat jouw zomer je ruimte biedt voor de dingen waarnaar je nu verlangt.

Met een hartelijke groet,
Friederike

 
Zomer-opruiming: Extra korting op de korting!
 
Het zijn er maar een paar, en ze zijn nu niet meer bij te bestellen:
de laatste vesten en rokjes uit de collectie 2015/2016 en een paar weinige ‘overblijvers’ uit eerdere collecties. Ze mogen nu allemaal voor een super-zomerse prijs de deur uit. De reeds afgeprijsde artikelen met nóg een extra korting van 10%, en de overblijvers met een korting van 20 - 25%.
Neem eens een kijkje, misschien zit juist jouw kleur en maat er nog tussen!

De spelregels:
- Deze actie is geldig van 19 juni t/m 10 juli 2016.
- Op is op!
- De artikelen die onder deze actie vallen kunnen niet geruild of geretourneerd worden.
Als je twijfelt over de maat, dan geef ik je graag vóór je definitieve aankoop de afmetingen van het gewenste kledingstuk door.

Ga naar de opruiming


Voorbij alle aanbiedingen
  
Voor wie ons al langer volgt, die weet dat ons aanbod met de seizoenen meebeweegt, en dat sommige artikelen niet altijd verkrijgbaar zijn. Maar toch: er zijn kledingstukken die zooo populair zijn, mede omdat ze in elk seizoen hun waarde en functionaliteit ruimschoots bewezen hebben, dat we ze het hele jaar door kunnen aanbieden. Ik heb het over de vesten van wolfleece.
Ook nu hebben we ze op voorraad, en bijna alle maten/kleuren kunnen ook op korte termijn worden bijbesteld.
Hoor je al bij de steeds groeiende groep fans voor deze vesten van natuurlijke, super-warme, zachte én lichte stof van wolfleece? Je kunt ze nu, voor onze zomerpauze, nog bestellen!

Bekijk de wolfleece-collectie voor dames, heren en kinderen
 
Pure Matters zomer-agenda 2016

Inspiratie-workshop ‘Ontdek je natuur-talent’
Zaterdag, 2 juli a.s., 14:00 – 17:30 uur

Lees meer

Zomerpauze: 14 juli t/m 14 augustus 2016
In die periode is de huiskamerwinkel gesloten en handelen we geen bestellingen af.
 
 
Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je eerder belangstelling hebt getoond in het aanbod van Pure Matters.
Wil je liever geen nieuwsbrief meer ontvangen? Met onderstaande knop kun je je uitschrijven of je gegevens aanpassen.
Pure Matters, Dorpsstraat 4, 8812 JL Peins, www.purematters.nl