Hej,
  
Vi har fått in en del somriga nyheter i sortimentet: Noro Sekku är ett nytt spännande garn från japanska Noro i en blandning av bomull, silke, ull och nylon. Det är tunnt, 420m på varje 50g-nystan och passar perfekt till skira sjalar eller att blanda med något annat garn för att få en vacker melerad effekt. Sekku kostar 120 kr/nystan och finns i två vackra färgställningar.
  
 
Apropå färg så färgade jag garn ute i trädgården hela helgen, så nu finns det massor av färgprakt i olika härliga sommargarner i vårt handmålade sortiment; sockgarn med silke och bambu, entrådig och tvåtrådig ull, ekologisk ull, merinoull samt babyalpacka och silke i regnbågens alla färger. Vilken färgställning blir din favorit?
 
 
Hösten kanske just nu känns ganska avlägsen, men du som är sugen på att planera höstens stick- och virkprojekt kan kika in på Garnstudio Drops Designs hemsida där de redan nu börjat lägga ut mönstren som kommer i höstens kataloger:
http://www.garnstudio.com/lang/se/soek_siste.php
Flera av modellerna är små plagg som kan passa som sommarprojekt att ta med i båten, stugan eller hängmattan, till exempel dessa:
   
 
Vinnare av presentkort och önskningar inför höstens kursprogram
Nu är vårens kursprogram avslutat, och vi planerar som bäst för höstens stickcaféer och kurser. Bland alla deltagare som fyllt i en kursutvärdering lottar vi ut två presentkort på 150 kr vardera, och vårens vinnare är Astrid & Maria - grattis till er och tack för era synpunkter! I utvärderingarna från vårens kurser har jag fått många tips och förslag på nya kursämnen, har du något önskemål om någon särskild kurs får du gärna höra av dig och tipsa oss.
 
Sommartider i butiken
Akut garnbrist är ett allvarligt tillstånd, så för att ni garnglada kunder ska slippa drabbas av det håller vi öppet hela sommaren! Dock har vi lördagsstängt i juli och fram till mitten av augusti. Efter midsommar är det alltså öppet vardagar 11-18.
 
Dagen före midsommarafton, torsdag den 23/6 stänger vi kl 16.00.
 
 
Varmt välkomna & mycket garnglädje!
 
önskar
 
Karin
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Litet nystan
- butiken med inspirerande garner i naturmaterial
S:t Paulsgatan 20, 118 48 Stockholm
tel 08-643 34 60
info@litetnystan.se
www.litetnystan.se
 
öppet må-fr kl 11-18, lör kl 11-15